Angajam Expert Recrutare 2017-11-13T10:31:34+00:00

Angajam Expert Recrutare

  • Ai experienta in vanzari?

  • Ai lucrat ca agent de asigurari, imobiliar sau reprezentant medical?

  • Ai intrat in contact cu multe persoane?

  • Iti place sa comunici cu cei din jur?

  • Esti o persoana sociabila?

  • Poti lucra independent si te poti auto-organiza si motiva?

  • Poti depasi prejudecatile?

  • Esti ambitios (ambitioasa)?

Daca te regasesti in cele de mai sus, vei castiga in medie 4.000RON lunar lucrand ca expert recrutare de acasa sau de unde crezi ca esti mai productiv/a.

Angajam Expert Recrutare

1. Ce atributii vei avea ?

Vei indentifica din persoanele din jurul tau femei, au intre 18 si 35 de ani, vorbesc limba engleza de la mediu in sus si isi doresc sa castige lunar intre 3500 si 8000$. Stai de vorba cu ele si arata-le ce inseamna de fapt un job de hostess online in cadrul companiei LuxuryStudio. Tu decizi cum vei proceda in vederea recrutarii.

2. Cum depasesc prejudecatile unora despre videochat?

Prezentand avantajele reale si dezavantajele acestei activitati! In Romania exista inca oameni care asimileaza videochatul cu prostitutia sau cu industria porno. In realitate, jobul de hostess online este un job de comunicare, de relationare, de interactiune, asemanator cu discutiile pe care le are o persoana zi de zi pe Facebook. In cadrul acestei activitati modelele se fac placute si relationeaza cu membrii folosindu-se in primul rand de inteligenta, abilitati de comunicare / relationare si farmecul personal. LuxuryStudio este un studio exclusiv pentru femei.

4. Expertul recrutare va putea discuta cu fete din afara Bucurestiului?

Sigur. O mare parte a colegelor noastre sunt modele care au venit in Bucuresti pentru studii si cauta un job si indirect cazare. Evident, noi le ajutam in primele luni cu relocarea, cazarea si toate cele necesare. Deci poti recruta modele din orice oras al tarii, cat timp ele isi doresc sa obtina venituri lunare ce depasesc cu mult imaginatia lor, pentru ca in cel mai scurt timp sa isi poata achizitiona o locuinta.

5. Cum va fi remunerat viitorul Expert in Recrutare?

LuxuryStudio ofera posibilitatea viitorului colaborator sa aleaga modul in care va fi platit. Poti primi 300$ pentru fiecare model recrutat care incepe o colaborare cu noi atunci cand modelul a incasat primii 1000$ (ceea ce se intampla in mai putin de o luna) sau poti primi un procent de 3 sau 5% din incasarile lunare ale fiecarui model recrutat.

Alocand numai 4 ore pe zi (deci un part-time) pentru acest job, poti recruta fara probleme 3-6 modele pe luna, deci poti avea un venit total de 3-5000 RON lunar. Imagineaza-ti cat de mult poti castiga daca alegi sa lucrezi full-time!

6. Cum incep?

Trimite-ne un CV si o scrisoare de intentie la contact@luxurystudio.ro sau suna-ne la 0748 589 879. Daca esti din Bucuresti te vom invita la Luxury Studio sa ne cunoastem iar daca esti din provincie si nu poti ajunge aici mutam interviul online pe Skype. Vom semna un contract si iti vom oferi toate informatiile si ajutorul nostru pentru a incepe cat mai repede.