Angajam modele tura de noapte 2018-01-09T10:08:02+00:00

Angajam modele tura de noapte

angajam modele luxurystudio

Echipa Luxury Studio isi mareste echipa angajand modele pentru tura de NOAPTE. Dorim sa oferim sansa viitoarelor colaboratoare sa lucreze in cel mai performant studio din Romania, alaturi de cea mai performanta echipa. Experienta si profesionalismul ne recomanda. Nu poti face performanta fara o echipa de succes. Vino la un interviu sa vezi ce putem realiza impreuna.

Daca te-ai hotarat si esti pe aceasta pagina trebuie sa stii din prima ca LuxuryStudio este un studio cu un istoric si un palmares foarte important in domeniu, prin urmare avem toate motivele sa ne mandrim ca suntem SINGURUL trust de videochat din Bucuresti cu o experienta REALA de peste 14 ani in domeniu. In echipa Luxuy Studio vei avea parte de cea mai buna oferta de colaborare din acest domeniu.

De ce Luxury Studio?

Pentru ca Luxury Studio, in comparatie cu alte studiouri, ofera comisionul REAL, fara penalizari absurde si creste procentul odata cu incasarile modelului.
In decursul a peste 14 ani de experienta am inteles ca o colaborare fructuoasa va putea incepe numai daca sunt castiguri de ambele parti, tocmai de aceea daca respecti cerintele minime de mai jos vei avea parte de beneficiile noastre.

De ce sa lucrezi in tura de noapte?

Cele mai de succes modele Luxury Studio au ales sa lucreze pe tura de noapte deoarece atunci se fac cele mai mari incasari si astfel pot sa-si dedice ziua studiilor, familiei, iesitului in oras cu prietenii. Diferenta in incasari este foarte mare. Acelasi model a castigat 6000 euro/lunar atunci cand a trecut pe tura de noapte in timp ce pe tura de zi castiga in medie 4000 euro/lunar.

angajam modele luxurystudio

Cerinte minime:

  • Dorinta de a lucra
  • Varsta 18 – 35 ani
  • Limba engleza este un must, avantaj limba franceza, spaniola, germana dar nu sunt criterii eliminatorii
  • Abilitati de comunicare

Beneficii:

  • Venituri stabile lunare in medie de 3000$, tu poti sa castigi de 3-4 ori mai mult, impreuna cu trainerii de top, TU poti realiza acest lucru
  • Contract 100% LEGAL, in conformitate cu prevederile legii in vigoare, colaborarile noastre se bazeaza numai pe LEGALITATE si TRANSPARENTA, plata se realizeaza de doua ori pe luna, prin virament bancar.
  • Cea mai performanta echipa din piata, iar acest lucru se vede in cifrele noastre, in CASTIGURILE MODELELOR.
  • Vino la un interviu si alatura-te echipei de TOP din Romania.
angajam modele luxurystudio

Castigul unui model din 2017

Elena O. lucreaza de 1 an pe tura de noapte si a ajuns la castiguri record in 6 luni. Acum, ea incaseaza peste 10000 $ in doar 2 saptamani iar comisionul ei ajunge la 75% lunar!

castiguri modele luxurystudio bucuresti
castiguri modele luxurystudio bucuresti