logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

LuxuryStudio

De-a lungul anilor ne-am dat seama că succesul nostru este definit de reușitele modelelor noastre. Prin muncă asiduă, dedicare și o strategie bine pusă la punct, reușim să transformăm potențialul în performanță. De aceea am ajuns să ne mândrim cu performanțele excepționale pe care le-au atins, aducându-ne numeroase premii individuale cât și la nivel de studio la diverse evenimente europene de-a lungul timpului. Aceste premii sunt mărturia dedicării și profesionalismului de care am dat dovadă de-a lungul timpului cand a venit vorba de pregătirea fiecărui model.

Bucharest Summit 2024: Un nou capitol de succes

Cel mai recent premiu, obținut la Bucharest Summit 2024 pentru Best Emerging Model 2024, ne dorim sa reprezinte  dovada succesului modelelor noastre. Modelul care a câștigat acest prestigios premiu a demonstrat că se poate ridica deasupra așteptărilor și că își poate atinge scopurile mult mai ușor decât se aștepta, cu o atitudine profesionistă bazată pe seriozitate și conștiinciozitate.

Premii Castigate de LuxuryStudio

Premii modele |2017-2019|

În perioada 2017-2019, modelele noastre au câștigat premii pentru : Recognition Awards, CamStar BongaCams, Best CamStar

Emerging model of the year | 2024

În 2024, AngelaMyst a câștigat premiul pentru cea mai rapidă lansare a anului, având o crește impresionantă într-un timp foarte scurt .  

AW Summit 2019

În 2019, AmberWillis ,împreună cu LuxuryStudio, a câștigat premiul de apreciere din partea echipei de la BongaCams,  una dintre cele mai recunoscute platforme de chat. 

Bucharest Summit 2018-2019

În perioada 2018-2019, LuxuryStudio a avut o creștere exponențială, fiind ulterior recunoscut pentru reușitele sale și premiat că fiind CEL MAI BUN STUDIO DE VIDEOCHAT AL ANULUI 2018, urmat de premiul de recunoaștere în anul 2019