Beneficii 2018-02-28T16:30:55+00:00

Beneficii

Plata la zi!

Plata la zi!

Suntem primul studio de videochat care ofera plata la zi. Incercam mereu sa gasim noi modalitati prin care sa demonstram seriozitatea si respectul fata de colaboratoarele noastre, motiv pentru care suntem singura agentie din Romania care ofera plata comisioanelor la zi.

Castiguri fenomenale

Castiguri videochat fenomenale

Esti ambitioasa si hotarata sa-ti schimbi viitorul? Vrei un loc de munca care sa iti ofere castiguri intre 1500 si 3000 de dolari lunar? Atunci videochat-ul este locul de munca ideal pentru tine. Poti deveni independenta financiar chiar din prima luna. Iti oferim cel mai mare comision de pe piata si ne asiguram ca esti prezenta pe toate platformele online, pentru a ajunge sa castigi cat iti doresti intr-un timp record.

Discretie maxima

Discretie maxima

Nu-ti fa griji, discretia si siguranta ta sunt prioritare pentru noi. Vei conversa doar cu cine iti doresti si poti alege pe ce platforme sa fi vizibila. Identitatea ta va fi mereu protejata.

Cadru de munca legal

Cadru de munca videochat legal

Luxury Studio este o afacere inregistrata care se conformeaza normelor legislatiei din Romania. Vei lucra legal 100% si vei avea la dispozitie jurist si contabil pentru a te ajuta cu gestionarea/economisirea castigurilor.

Cel mai mare studio din Romania

Cel mai mare studio de videochat din Romania

Datorita modelelor noastre de succes, am devenit cel mai mare studio din Romania. Ne dezvoltam continuu si suntem in permanenta preocupati sa oferim cele mai bune conditii de munca si sa crestem veniturile colaboratoarelor noastre. Ne mandrim cu cel mai bine platit model de videochat si investim in dezvoltarea lor.

Tu decizi cat castigi

Tu decizi cat castigi

Comisionul creste o data cu incasarile tale. In functie de obiectivul tau, vom intocmi un plan de munca personalizat pentru ca tu sa poti ajunge la suma dorita in cel mai scurt timp.

Program de munca flexibil

Program de munca flexibil

Tu esti singura care decide cum lucrezi. Suntem un studio cu un program videochat flexibil. Avem 3 ture din care poti alege orele de munca care iti convin cel mai mult. Iti alegi programul de munca dar si zilele libere.

Studio de lux

Studio de lux

Studioul este echipat cu cea mai performanta aparatura pentru ca tu sa-ti poti desfasura munca fara probleme tehnice. Camerele sunt deosebit de frumoase, curate si moderne, amenajate de un decorator de interior pentru a fi deosebite si pe gustul modelelor noastre.

Poti lucra de acasa

Videochat de acasa

Daca iti convine mai mult sa lucrezi din intimitatea casei tale, nu este nevoie sa vii la studio. Iti aducem noi aparatura acasa. Fa-ti programul asa cum vrei si nu pierde timpul cu naveta.

Echipa dedicata tie

Echipa dedicata tie

Pe langa contabil si jurist iti punem la dispozitie o echipa completa de profesionisti care sa iti asigure succesul. De la stilist la make-up artist, trainer profesional, fotograf, asistent IT. Ai o intreaga echipa dedicata tie.