luxurystudio.ro

Ce sa eviti daca vrei sa te angajezi in videochat

A lucra in videochat presupune numeroase avantaje, de la castiguri peste asteptari pana la lucrul in conditii de lux, training de specialitate, suport tehnic si nu numai, alaturi de un cadru legal care asigura modelele de faptul ca le sunt respectate drepturile din acest punct de vedere.

Din nefericire, exista si asa-zise studiouri care nu ofera aceste avantaje, ba dimpotriva chiar ofera experiente neplacute din toate punctele de vedere modelelor. Pentru a evita asemenea situatii trebuie sa te pui “in garda” si sa stii ce sa eviti, chiar din momentul in care ai vazut un anunt de angajare ce pare sa fie interesant.

De evitat atunci cand vrei sa te angajezi ca model de videochat

Primul semn care poate sa indice ca studioul in cauza nu ofera chiar ceea ce promite este faptul ca nu ofera o adresa exacta, in mod transparent. Chiar daca anuntul pare atractiv in prima faza, insa respectivul studio nu detine un website sau nu mentioneaza o adresa fizica, ar trebui sa intri la banuieli. Probabil nu iti doresti sa ajungi pe stradute laturalnice, in locatii care arata oarecum dubios, ascunse. Astfel de locatii nu prezinta nicidecum incredere, deci evita anunturile si studiourile care nu isi publica adresa exacta.

Camere decorate minimalist, dar nu in sensul bun. Un studio care se respecta ofera conditii de top modelelor. Decorul minimalist nu inseamna insa un minimum de mobilier, dispus in camere de dimensiuni reduse – trebuie sa fie facuta diferenta intre minimalismul elegant si o totala lipsa de interes pentru a oferi modelelor conditii optime in care sa lucreze.

Lipsa suportului tehnic si/sau a trainerilor. Daca ai ajuns la studio si ti se spune ca vei fi oricand sprijinita si ajutata, insa acest lucru nu se sustine prin prezentarea echipei, a trainerilor sau a celor de la suport tehnic, e de preferat sa alegi o alta oferta. In special in cazul in care nu ai experienta in domeniu – fapt valabil pentru destul de multe tinere care aleg jobul de model in videochat, vei avea nevoie de sustinere, de recomandari, de persoane la care sa poti apela atunci cand ai nevoie.

Ori, daca esti lasata singura in camera si calculatorul nu functioneaza cum trebuie, daca te-ai blocat si ai nevoie de ajutor pentru a sustine in continuare discutia si nimeni nu te ajuta, e clar ca nu ai ajuns unde trebuie.

Lipsa fotografiilor, informatii mult prea putine si promisiunea de a oferi detalii suplimentare la interviu sau in privat. Astfel de anunturi, indiferent de tipul de job, ar trebui sa dea de banuit. Acolo unde nu exista transparenta deplina din acest punct de vedere, apar si incertitudinile. Este evident ca exista ceva de ascuns – tocmai lipsa detaliilor denota acest lucru. Cu siguranta sunt de evitat anunturile de angajare de acest tip.

Odata ce ti-ai facut o idee despre anunturile de care trebuie sa te feresti vei sti cum sa iei o hotarare si care este locatia sau jobul la care intr-adevar merita sa aplici. Te asteptam la un interviu in cadrul studioului nostru sau chiar la o simpla discutie, pentru a vedea ca intr-adevar oferim transparenta. Iti punem de la bun inceput la dispozitie toate detaliile, fie ca alegi sa lucrezi din studio, fie ca optiunea ta va fi sa lucrezi de acasa. Reprezentantii Luxury Studio iti stau oricand la dispozitie cu informatii, pentru a te asigura ca decizia pe care o vei lua este una inspirata. Verifica si site-ul nostru pentru informatii suplimentare – pe www.luxurystudio.ro vei gasi beneficiile de care poti avea parte, o galerie foto in care este prezentat studioul, dar si raspunsuri la o serie de intrebari frecvente pe care le-am primit din partea modelelor noastre.

Write The Comment