Luxury Studio

Chat Mag

Ce standarde de frumusete sunt in videochat

Foarte multe modele online au impresia ca trebuie sa se incadreze intr-un anumit standard de frumusete. Luxury Studio nu promoveaza acest lucru.

Ce inseamna frumusetea?

Cu toate ca ne este greu sa definim frumusetea, o recunoastem de fiecare data cand este prin preajma. Frumusetea este relativa, se poate manifesta in mai multe moduri si se afla mereu in ochii privitorului. Mai mult decat atat, ea difera in functie de cultura din care provine privitorul. Uneori ne este foarte greu sa percepem ca frumusetea nu se rezuma doar la ce consideram noi ca inseamna.

In tarile asiatice, in special in Coreea, femeile folosesc diferite metode de albire a pielii pana la extrem. Motivul? Pe vremuri, cei care erau bronzati munceau in agricultura, iar asta insemna un statut social mai scazut. Coborand spre sud, Noua Zeelanda ne arata o alta fata a frumusetii, de data aceasta mai controversata. Pastrand ideea traditionala de frumusete a tarii, femeile isi tatueaza barbiile si alte zone ale fetei. Romancele cu siguranta nu ar face asta pentru ca nu se identifica cu standardele din Noua Zeelanda.

Iubirea de sine

Inainte sa te preocupe daca cei din jurul tau te considera sau nu frumoasa, trebuie sa iti adresezi aceeasi intrebare si sa iti raspunzi sincer. TU te consideri frumoasa? Aici intervin increderea si grija de sine, doua elemente extrem de importante de care trebuie sa tii cont atat in video chat, cat si in viata de zi cu zi.

Iubirea de sine si increderea se cultiva in timp prin grija. Contrar asteptarilor, grija nu inseamna doar tratamente faciale, manichiura perfecta si par stralucitor. Grija de sine reprezinta modul in care te raportezi la tine in fiecare zi. Pentru a ilustra, vom lua exemplul unui copil de 2 ani.

Pe acesta il hranesti doar cu mancare sanatoasa, nu ii permiti sa stea in incaperi unde se fumeaza si te asiguri ca urmeaza un program sanatos de somn. De fiecare data cand ai timp, il inveti cu emotie cum sa se comporte corect in societate si ii transmiti valorile morale pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului.

Pentru a caldi iubirea de sine, adopta acelasi comportament fata de propria-ti persoana.

Relaxare, sport, 8 ore de somn, meditatie (poate chiar yoga daca esti aventuroasa), alimentatie sanatoasa si hidratare. Acestea sunt cele 6 elemente de baza care te vor face sa te mentii frumoasa atat pe interior, cat si la exterior. Noi suntem mandri de tine si daca pentru inceput reusesti sa faci doar 3 din cele mentionate mai sus!

Cum iti sunt afectate veniturile

Atat membrii din cadrul sesiunilor online, cat si restul persoanelor cu care vei interactiona, vor observa o diferenta majora in atitudinea ta si in felul in care arati. Iti vor simti prezenta cu alte nunate si atentia lor se va indrepta cu totul inspre tine. In mediul online acest lucru iti va aduce foarte multe beneficii de natura financiara.

Prin urmare, standardele de frumusete din videochat nu sunt setate pe masurile 90-60-90, asa cum se credea pana mai odinioara. Intradevar, un aspect fizic ingrijit este cerut, dar asta presupune grija si iubire de sine pe toate planurile. Nu uita, indiferent de modul in care arata, cu cat o persoana este mai increzatoare in sine, cu atat este mai atractiva!

Traieste conform valorilor tale si alatura-te familiei Luxury Studio!

ce-standarde-de-frumusete-sunt-in-videochat-luxury-studio

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.