cerinte videochat

Cerinte Videochat

 

cerinte videochatLa fel cum videochat-ul este inca privit ca un subiect tabu, la fel si cerintele pentru a face videochat sunt necunoscute si percepute in mod total eronat. Spre surprinderea noastra, intalnim multe femei la interviu care si-ar dori sa faca videochat insa considera ca nu sunt suficient de frumoase, inedite, slabe sau voluptoase. Este atat de trist cand vezi femei absolut fenomenale care nu au incredere in ele si nu vad ceea ce vedem noi: unicitate, carisma, putere.
In procesul nostru de selectie, exista 4 amanunte la care acordam atentie.

Primul este impus de lege, si anume varsta minima 18 ani la care o femeie poate decide sa faca videochat.

Al doilea criteriu este ca ele sa cunoasca limba engleza. Dupa cum speram ca stiti deja, videochat-ul nu presupune etalarea unei femei in fata unei camere ci purtarea unei conversatii. Deoarece membrii sunt persoane care nu traiesc in Romania, conversatia va fi in limba engleza. Nu asteptam ca femeile cu care lucram sa cunoasca limba engleza la nivel avansat ci sa poata purta o conversatie. Ne preocupam mereu sa le dezvoltam cunostintele de limba engleza cu ajutorul trainerilor si cursurilor dedicate stapanirii acestei limbi.

Ultimele 2 criterii la care acordam foarte multa atentie in procesul de selectie sunt seriozitatea si ambitia. Seriozitatea pentru ca si modul nostru de lucru este unul profesionist si vrem sa acordam tutoror colaboratoarelor cele mai bune conditii pentru a castiga cat mai multi bani si ambitia pentru ca in aceasta meserie, castigi cat iti propui si iti poti depasi limitele foarte usor daca esti muncitoare si dedicata.

Adoram femeile puternice si ambitioase, pe cele care stiu ce vor si, mai ales, cum sa obtina asta. Ne plecam capul in fata celor care iau viata de coarne si isi croiesc drumul in viata, in pas sigur si hotarat.

Atunci cand alegem femeile pe care ni le dorim neaparat colaboratoare, nu urmarim un tipar de femeie. Fiecare femeie este diferita si, in complexitatea ei, ea insumeaza 1000 de femei stralucite intr-una. Aspectul fizic si personalitatea sunt elemente aparte fiecarei persoane. Inaltimea, greutatea, culoarea parului si ochilor sunt doar detalii care ofera forma unei persoane, nu sunt criterii pe care le luam in considerare atunci cand alegem sa incepem sa lucram cu cineva.

Orice femeie este frumoasa, inteligenta, unica. Nu exista perfectiune si noi nici nu dorim sa cautam asta. Frumusetea este in ochii celui care priveste si noi observam sensibilitate si putere, candoare si efervescenta.

 

Write The Comment

Adauga Textul Din Imagine