Confidenţialitatea şi siguranţa ta sunt asigurate

 

LuxuryStudio oferă discreţia de care tu ai nevoie

 

     Toate femeile care vin la interviu sunt dornice să-şi schimbe viaţa, să îşi găsească un loc de muncă care să le motiveze financiar şi să le asigure stabilitate, să le redea încrederea în ele, să le facă mai puternice şi stăpâne pe destinul lor.

Toate femeile sunt ambiţioase şi hotărâte să lucreze atât de mult încât să avanseze cât mai rapid, să treacă de la câştiguri de 3000 euro la 6000 euro în doar câteva luni. Au un scop în minte şi ştiu că a fi model de videochat le va ajuta să ajungă acolo, fie că îşi doresc să îşi cumpere o casă, să-şi plătească datorii şi credite sau să-şi deschidă o afacere în domeniul în care au terminat facultatea.

LuxuryStudio

Interviul nu este un test, un mod prin care noi decidem dacă eşti suficient de bună pentru a deveni membră a echipei noastre, ci este mai degrabă o discuţie în care îţi răspundem la întrebări şi îţi arătăm locaţia, rapoartele de încasări ale modelelor noastre, îţi prezentăm echipa şi viitorul trainer, stabilim împreună modul prin care tu îţi poţi atinge obiectivul într-un timp record. Noi vrem să te cunoaştem şi să îţi demonstrăm de ce studioul nostru este cel mai performant din ţară.

De-a lungul timpului, am întocmit o listă cu cele mai frecvent adresate întrebări, griji şi temeri ale candidatelor referitoare la acest domeniu, griji care uneori stau în calea femeilor care şi-ar dori să facă videochat dar sunt prea speriate să ne contacteze sau să programeze un interviu. Printre cele mai frecvent adresate întrebări se numără şi ‘Cum îmi este asigurată confidenţialitatea?’ Majoritatea modelelor nu doresc ca familia şi apropiaţii lor să ştie că ele fac videochat.

LuxuryStudio

Chiar dacă ele sunt deschise la minte şi înţeleg că a fi model de videochat este un loc de muncă cinstit şi extraordinar de bine plătit, poate familia şi apropiaţii lor nu ar vedea lucrurile la fel. De cele mai multe ori, frica de a nu se afla că fac videochat le convinge pe multe doritoare să abandoneze ideea şi să se resemneze cu actualul lor loc de muncă prost plătit şi demotivant.

Pentru noi, liniştea şi confortul mental al modelelor noastre este extrem de important. De aceea, când vine vorba de un subiect atât de sensibil cum este siguranţa datelor şi confidenţialitatea modelelor, nu facem nici un compromis şi tratăm acest subiect cu maximă seriozitate.

Cum asigurăm siguranţa şi confidenţialitatea modelelor noastre?

Confidenţialitatea numelui şi a datelor personale

În momentul în care un model începe activitatea, ei i se va întocmi un profil pentru platformele internaţionale din domeniul videochat. Pe lângă fotografii şi clipuri video, ea îşi va alege un nickname în locul numelui real, care va fi folosit pe toate platformele de chat adult. În nici o clipă, numele ei real şi ţara de origine nu vor fi divulgate nici măcar administratorilor acestor platforme internaţionale, darămite membrilor care plătesc să converseze cu ele.

Contract de confidenţialitate

Ne mândrim cu o echipă mare de profesionişti care sunt mereu la îndemâna modelelor noastre, fie că este vorba de stilist, fotograf, tehnician, trainer, pentru a ne asigura că numele tău şi datele tale personale nu vor fi divulgate în nici o circumstanţă. Astfel, fiecare membru al echipei noastre este legat, prin contract de confidenţialitate, să păstreze datele personale şi identitatea modelelor noastre secrete.

Servere care nu pot fi accesate din ţară

Alegem cu mare atenţie platformele pe care vor avea vizibilitate modelele noastre. Întotdeauna vom alege doar platforme mari, cu o echipă tehnică performantă care implementează mereu setări de confidenţialitate şi au servere care nu pot fi accesate de nici un membru din România.

Banarea serverelor altor ţări decât România

La cerere, pe lângă serverele care nu pot fi accesate din ţara noastră, putem bana accesul membrilor şi din alte ţări. Dacă eşti din altă ţară decât România sau ai membrii ai familiei sau apropiaţi care trăiesc în altă ţară, vom bana accesul membrilor şi din aceste ţări, pentru că tu să fii mereu liniştită.

Contract de colaborare

Luxury Studio este o companie înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi activează legal şi transparent, fiind plătitor de taxe. Colaborarea ta cu noi se face pe baza unui contract înregistrat şi documentele tale de colaborare vor păstra confidenţialitatea domeniului de videochat în care activezi.

Materiale promovare

Fiind un studio cu renume în ţară şi străinătate, participăm la evenimente de profil prin care să ne promovăm afacerea şi să ne dezvoltăm continuu. În materialele de promovare pe care le folosim în acest scop cât şi în toate materialele pe care le folosim pe social media, nu vom folosi niciodată imaginea ta, numele sau alte date personale fara acordul tău. Este alegerea ta dacă vrei să te promovăm vizibil şi în ce măsură, dacă vrei să participi la evenimente şi dacă vrei să-ţi asociezi imaginea cu studioul.

Studio de lux sau muncă de acasă

Pentru confortul modelelor noastre, am amenajat un studio de lux în centrul oraşului, în care vei avea camera ta şi la care poţi veni oricând ţi-ai ales tu programul de muncă. Exact ca atunci când ai avea un birou, viaţa ta profesională se desfăşoară într-o locaţie centrală din Bucureşti, astfel încât nu vei ridica niciodată suspiciuni cu privire la activitatea ta. Dacă nu locuieşti în Bucureşti, poţi alege să lucrezi de acasă iar noi îţi vom asigura toată tehnologia de care ai nevoie. Dezavantajele colaborării de acasă sunt că nu vei putea beneficia de bonusurile oferite numai în cadrul studio-ului.

Membrii aleşi de tine

Eşti liberă să-ţi alegi singură partenerii de discuţie. Tu eşti singura care decide când începe sau se finalizează o discuţie cu un membru iar dacă vreodată nu te simţi confortabil conversând cu o anumită persoană, poţi opri discuţia şi noi ne vom asigura că nu vei mai fi nevoită niciodată să intri în contact cu membrul respectiv.

Alege platformele pe care ai vizibilitate

La fel ca în cazul membrilor cu care conversezi şi pe care îi alegi singură, tot decizia ta este şi când vine vorba de platformele pe care profilul tău are vizibilitate. Noi îţi punem la dispoziţie platformele pe care le-am ales noi în funcţie de seriozitate, setările de siguranţă şi confidenţialitate, performanţă, iar tu le vei alege pe cele care îţi convin din punct de vedere al muncii şi profitabilităţii.

 

Write The Comment

Adauga Textul Din Imagine