model-vidochat-luxurystudio.ro

Cum te pui in valoare in fata camerei

Stii foarte bine ca pentru a fi model de videochat nu impunem anumite cerinte foarte stricte. Ideea de a fi supla, de a etala o talie de invidiat nu este un reper pe care il avem. Te vom ajuta sa arati partile tale bune, sa te pui in valoare, in lumina potrivita si la propriu si la figurat.

Te va interesa sa cunosti ce detalii te ajuta sa iesi in evidenta, sa fii seducatoare, interesanta, sa ai o imagine ce te defineste. In fata camerei esti un personaj, esti o frumusete rapitoare, dar ai nevoie de lumina potrivita, de decor pe masura, lucruri de care ne ocupam noi. Contributia ta este alta si in mod special se refera la atitudinea potrivita.

Nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior. Indiferent ce doresti sa expui in fata camerei, modul in care atitudinea ta te completeaza, spune tot.

Ai grija de tine

Un aspect important care te favorizeaza pe termen lung este sa ai un meniu echilibrat, o viata sanatoasa, ceea ce se reflecta si in modul in care arati. Un model de videochat nu trebuie sa aiba acele standarde dimensiuni de 90-60-90, dar trebuie sa fie mandra de cum arata. Stii ca exista si modele plus size? Fac furori si indraznesc sa demonstreze ca nu este nevoie sa fii slaba  si inalta pentru a fi admirata.

Iti recomandam sa ai un echilibru intre munca si viata privata, sa ai parte de ore de somn pentru ca in fata camerei sa te poti concentra pe ce ai de facut, nu pe faptul ca esti obosita sau nu te simti bine de la ce ai mancat.

Eleganta miscarilor

Miscarile pe care le faci iti insotesc tot arsenalul de arme ale seductiei. Vei invata treptat ca ai nevoie sa iti studiezi miscarile, astfel incat sa fii eleganta. Aici nu este vorba de haine scumpe, de accesorii pe masura, ci de modul tau de a fi.

Miscarile tale sunt cele care iti vor denota eleganta. Nu exagera cu gesticulari, nu te pripi in a raspunde, nu rade isteric. Astfel de sfaturi le vei descoperi de la traineri si iti vei da seama mai tarziu ca te ajuta in viata de zi cu zi, nu doar in ceea ce priveste munca la videochat.

Aspectul ingrijit si rasul

O femeie care zambeste atrage automat priviri, deci clar ai mai multe sanse ca membrii sa fie interesati de tine daca le arati ca esti un caracter placut, ca esti deschisa, bine dispusa.

Spre exemplu, la capitolul machiaj iti recomandam sa te folosesti de acesta in masura in care iti accentueaza trasaturile si te face sa ai mai multa incredere in tine. Este de preferat sa nu exagerezi cu makeup-ul pentru ca membrii nu isi doresc fete cu masti, ci chipuri reale, fete care ii incanta cu naturaletea lor.

Uneori tinuta poate fi una simpla, indeajuns insa sa exprimi mai multe decat ai face-o in cuvinte. Aceasta trebuie sa aiba legatura cu atitudinea ta si cu povestea in care doresti sa te regasesti. Esti libera sa creezi fantezii, sa dezlantui o latura a ta alta decat cea cu care te-ai obisnuit in viata de zi cu zi.

Sa fii feminina si curajoasa sa pui in scena armele seductiei – acesta ar fi rezumatul aici. Ne dorim sa fii naturala si sa stii sa arati asta, sa iti gasesti un loc in echipa noastra si prin colaborare cu trainerii sa iti gasesti calea spre succes. Acest drum porneste insa de la tine, manifestarile tale si de la cum stii sa arati feminitatea.

Write The Comment

Adauga Textul Din Imagine