Luxury Studio

Chat Mag

De ce este important să ai cunoștințe de limba engleză

Așa cum ai observat deja, în fiecare anunț de angajare la videochat se cere un nivel cel puțin conversațional de limba engleză. Defapt, chiar se pune accentul pe tema asta. Probabil te-ai întrebat de ce este atât de important.

Noi iți vom răspunde chiar acum!

Vei interacționa cu publicul străin

Nicio persoană din România nu va avea acces la video-urile tale, așadar tot publicul va fi din țări străine. Estimativ, există în jur de 400 de milioane de oameni în lume care sunt vorbitori nativi de limba engleză. În cadrul programului de noapte, datorită diferenței de fus orar, membrii cu care vei comunica se află în Statele Unite ale Americii, Australia și uneori Asia. Avantajul acestui program este că toți acești membri vor proveni din țări cu un grad foarte mare de dezvoltare. Acest lucru se traduce într-un câștig mult mai substanțial pentru tine.

Mai multe subiecte de discuție

Având cunoștințe solide de limba engleză, vei putea întreține conversațiile private pentru mai mult timp. Vei avea mai multă încredere în tine iar asta va aduce la suprafață adevărata ta personalitate. Naturalețea cu care vei conduce discuția îl va face pe membru să își dorească să învestească timp și nu numai, doar pentru prezența ta. Sună bine, nu?

 Vei naviga mult mai ușor mediul online

Spațiul tău de muncă este online. Cunoscând limba engleză, iți va fi mult mai ușor să te familiarizezi cu toate site-urile și mediul web de care te vei folosi zilnic. În ziua de astăzi, globalizarea a atins cote maxime, iar asta înseamnă că prima limbă de circulație internațională se află în toate domeniile de activitate. Așadar, o vei întâlni în divertisment, cultură, educație, dar preponderent online. Cât de ușor este să navighezi prin informația online în limba română? Același lucru se poate realiza și pentru engleză.

Așadar, lucrurile devin mult mai simple pentru tine dacă te implici în cunoașterea limbii. Te va ajuta în viața de zi cu zi, dar în domeniul videochat-ului îți va aduce mult mai multe foloase! Cel mai important dintre ele este creșterea încasărilor. Cine nu vrea asta?

de-ce-este-important-sa-ai-cunostinte-de-limba-engleza-luxury-studio

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.