Luxury Studio

#DOITFROMHOME
Faci bani de acasa

Faci bani de acasa si stai departe de Corona Virus

FACI BANI DE ACASA, MAI ALES ACUM!

Chiria nu tine cont de prejudecati!

In conditiile pandemiei Corona Virus, companii mari si mici, domeniul horeca, sau orice alt sector care lucreaza cu publicul fizic, pot ajunge in situatii in care vor concedia in masa angajatii. In urma izolarii la domiciliu, vanzarile scad foarte mult iar acestia din urma nu isi mai permit sa ofere salarii.
Luxury Studio este un studio de videochat din Bucuresti, situat in zona Iancului. In conditii normale, activitatea modelelor se desfasoara la studio. Acum insa, vrem sa venim in intampinarea persoanelor care se vor afla in situatia descrisa de mai sus.

Intelegem ca situatia Corona Virus poate degenara si multi oameni pot ajunge fara un loc de munca. Chiar daca nu este vina noastra, ci situatia este de asa natura, chiria si facturile trebuie onorate in continuare.

In acest moment oferim un ajutor real persoanelor care au cu adevarat nevoie de el, sau care vor avea intr-un timp scurt.

Astfel, am considerat ca trebuie sa ne mobilizam si am venit cu o solutie. Iti putem oferi, pentru un timp limitat, toate conditiile pentru a lucra de acasa. Asta inseamna aparatura profesionala, training online si indrumare in spatiul web dedicat domeniului. Cei care aleg sa lucreze de acasa alaturi de Luxury Studio isi pastreaza intimitatea, confidentialitatea, dar si siguranta castigurilor lunare.

Contactează-ne, menționand ca vrei sa lucrezi de acasa:
Telefon: 0748 589 879
E-mail: contact@luxurystudio.ro

Cel mai integru brand pentru modele online

"Este important sa stii ce iti doresti si sa dai la o parte fricile care te impiedica sa iti atingi obiectivele, indiferent ca esti o fire materialista sau o fire mai spirituala."
Oana Tugui - HR @ Luxury Studio
Oana Tugui
HR @ Luxury Studio
Bucuresti

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.