In ambele cazuri, activitatea modelului este de a comunica. In cazul unui model care opteaza pentru adult, discutia poate avea conotatii erotice, numai daca aceasta doreste. In cazul modelelor care doresc sa realizeze conversatii pentru non adult, aici activitatea consta numai in comunicare. Tinand cont ca in videochat nu este constransa sa faci nimic impotriva vointei tale, pentru activitatea de non adult trebuie sa iti folosesti inteligenta si abilitatile de comunicare.
Varsta minima 18 ani, cunostinte minime de limba engleza, seriozitate si ambitie, nimic mai mult.
Interviul este de fapt o discutie deschisa in care iti raspundem la toate intrebarile pe care le ai, afli mai multe despre avantajele de a deveni model, iti aratam sumele castigate de modelele noastre, aflam care sunt obiectivele tale si cum te putem ajuta sa ajungi mai repede acolo. Fara teste si emotii.
Fiecare femeie are o frumusete unica si un caracter diferit, motiv pentru care nu avem un tipar pe care trebuie sa-l indeplinesti. Poti castiga foarte multi bani chiar daca nu ai dimensiuni de model. Arta conversatiei este mai importanta.
Luxury Studio iti pune la dispozitie trei ture de lucru si un program flexibil, pe care il vei stabili impreuna cu trainerul tau, pentru ca noi am inteles ca obiectivele si nevoile voastre sunt diferite.
Binenteles. Iti dam libertatea de a alege cand vrei sa mergi in concediu, pentru cat timp si unde vrei (iar cu banii castigati aici iti permiti sa mergi oriunde).
Luxury Studio lucreaza transparent, legal si corect pentru ambele parti, respectand reglementarile legale din Romania.
Plata se face de doua ori pe luna si anume: – toate incasarile din prima perioada de pe 1 pana pe 15 inclusiv se dau pe 5 luna viitoare – toate incasarile din a doua perioada de pe 16 pana la sfarsitul lunii se vor da pe data de 20 – Incepand cu luna noiembrie, oferim chiar si plata la zi, prin transfer bancar in contul tau.
Castigurile tale din prima luna vor depasi cu mult salariul mediu pe economie insa, in functie de ambitia si devotamentul tau, pot depasi cu mult aceste sume.
Da. Te vom ajuta sa stapanesti limba engleza la nivel conversational intr-un timp foarte scurt, cu ajutorul trainerilor si colaboratorilor nostri si acceptam sa te ajuti si de Google Translate.
Castigurile medii sunt intre 2500 si 3500 euro/lunar. Insa totul depinde de tine. Prin multa munca si experienta, poti ajunge sa castigi dublu si chiar sa devii unul dintre cele mai bine platite modele.
Discretia, siguranta si confidentialitatea ta sunt extrem de importante pentru noi. Vei conversa doar cu persoane din alte tari, datele tale personale nu vor fi divulgate nimanui, niciodata, iar profilul tau nu va fi niciodata disponibil pe platforme din tara.
Sigur ca da. Poti lucra de acasa, iti poti face programul asa cum vrei iar noi iti asiguram toata aparatura de care ai nevoie si iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti care sa te ajute pentru a-ti desfasura activitatea.
Programul de munca ti-l poti face singura in functie de orele de la facultate iar in sesiune iti poti lua concediu.
Desigur. Pe langa contabil, jurist, make-up artist,videograf, fotograf si specialist IT, avem traineri care vor fi alaturi nu doar la inceput, ci pe parcursul intregii colaborari.
Da. Daca vrei sa renunti la videochat din anumite motive, poti face acest lucru oricand, este dreptul tau.
Incepand cu 1 Noiembrie, suntem singurul studio din Romania care chiar acorda plata la ZI! Pentru ca oferim cel mai mare comision din tara, am demonstrat seriozitatea si experienta noastra in cei peste 10 ani de cand suntem pe piata din Romania, pentru ca avem grija si investim in modelele noastre. Luxury Studio investeste in toate persoanele care se angajeza, oferim gratuit costume, jucarii, sedinte foto profesionale, sedinte video si make up profesional!