Luxury Studio

Chat Mag

Întrebările din cadrul unui interviu

Având o experiență de peste 14 ani în domeniu, Luxury Studio a găzduit o mulțime de interviuri. Știi care sunt cele mai frecvente întrebări?

Candidatele observă anunțul de angajare pentru videochat, văd câștigurile posibile și își fac o părere despre Luxury Studio, de cele mai multe ori pozitivă. Venind la interviu, au încă foarte multe nelămuriri și curiozități. Haideți să vedem care sunt cele mai frecvente întrebări puse în cadrul unui interviu!

Care o să fie programul meu?

Luxury Studio iți pune la dispoziție un program flexibil, pe trei scheme orare, însă cel mai profitabil este cel de noapte, între orele 22.30 și 06.30.

De ce să aleg programul de noapte?

În timpul nopții românești, traficul online crește semnificativ datorită diferențelor de fus orar. Modelele pot interacționa astfel cu publicul din Statele Unite ale Americii, Australia sau în unele cazuri, Asia.

Știu limba engleză, dar nu atât de bine. Mă voi descurca?

Sigur că da! Chiar dacă nivelul tău de limba engleză nu este foarte înalt, vei avea parte de un trainer dedicat care te va ajuta la orice pas. Cu toate astea, este important să te ambiționezi și să fii deschisă spre învățare.

Cine o să mă vadă live?

La Luxury Studio te vei bucura de confidențialitate absolută, așadar publicul românesc nu va avea acces la camera ta. Tu ești cea care alege unde vei fi vizibilă. Nu ai pentru ce să iți faci griji!

Chiar o să câștig sumele astea?

Da, exact asta se va întâmpla. Videochat-ul, tabu sau nu, este cea mai bine plătită profesie pentru femei, iar asta nu o spunem noi, o spun statisticile.

Daca mai ai întrebări, te invităm la un interviu să povestim!
Mai mult decât atât, pentru că ne place să facem cadouri, la semnarea contractului vei primi un cadou Victoria’s Secret în valoare de 500 de lei!

intrebarile din cadrul unui interviu luxury studi

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.