Luxury Studio

Chat Mag

Izolare sociala si concedieri. Castiga bani de acasa cu Luxury Studio

Suntem la curent cu ceea ce se intampla si urmarim evolutia evenimentelor. Pe langa faptul ca sanatatea foarte multor oameni a fost afectata, Corona Virus loveste din plin economia.

Companii mari si mici, domeniul horeca sau orice alt sector care lucreaza cu publicul fizic, pot ajunge in situatii in care vor concedia in masa angajatii. In urma izolarii la domiciliu, vanzarile scad foarte mult iar acestia din urma nu isi mai permit sa ofere salarii.

Chiria nu tine cont de prejudecati

Luxury Studio este un studio de videochat din Bucuresti situat in zona Iancului. In conditii normale, activitatea modelelor se desfasoara la studio. Acum insa, vrem sa venim in intampinarea persoanelor care se vor afla in situatia descrisa de mai sus.

Intelegem ca situatia Corona Virus poate degenara si multi oameni pot ajunge fara un loc de munca. Chiar daca nu este vina noastra, ci situatia este de asa natura, chiria si facturile trebuie onorate in continuare.

Da, am vazut glumitele si cunoastem meme-urile despre “videochatiste”. Avem si noi Instagram, @luxury_studi0, suntem online pe toate platformele si am auzit glumele din stand-up. Consideram ca in situatii de acest tip trebuie sa fim alaturi unul de celalalt, sa ne sustinem si sa renuntam la prejudecati.

Cum ajutam, concret

In acest moment oferim un ajutor real persoanelor care au cu adevarat nevoie de el sau care vor avea intr-un timp scurt.

Asadar, am facut un efort, ne-am mobilizat si am venit cu o solutie. Iti putem oferi toate conditiile pentru a lucra de acasa. Asta inseamna aparatura profesionala, training online si indrumare in spatiul web dedicat domeniului. Cei care aleg sa lucreze de acasa alaturi de noi isi pastreaza intimitatea si confidentialitatea.

De ce? Pentru ca vor lucra alaturi de cel mai corect brand de profil din Europa.

Voi castiga chiar si eu?

Profesia de model online este cea mai bine platita din Romania, iar acest lucru nu este un secret. Ati vazut probabil numeroase reclame din acest domeniu si da, toate masinile scumpe, vacantele si bijuteriile sunt reale.

Exceptand videochatul, vorba prin targ umbla ca domeniul IT are cele mai bune salarii. Ei bine, un model de videochat castiga pe luna cel putin dublu fata de programatorul senior din Pipera.

Asadar, indiferent de cat de mult evolueaza lucrurile in ceea ce priveste Corona Virus, Luxury Studio iti este alaturi si te poate ajuta oricand!

izolare-sociala-si-concedieri-lucreaza-de-acasa-si-castiga-bani-cu-luxury-studio

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.