Luxury Studio

TRAINING
MODEL

Cel mai bun prieten al modelului online!

TRAINING DE CALITATE

Trainerul este cel mai bun prieten al tau!

Vei avea parte de un trainer dedicat care te va sustine in activitatea ta online. Te va ajuta sa iti gasesti si sa iti conturezi personalitatea online, te va directiona spre nisa aleasa si te va invata cum sa te faci remarcata in interiorul acesteia. Trainerul Luxury Studio va seta profilul tau online impreuna cu tine si iti va oferi support unde este necesar in conversatile cu membrii. Intrumarea trainerului nu se opreste aici. Tti va configura un pachet de site-uri personalizat si vei stabili cu ea cand vor avea loc sedintele foto si video. Un aspect foarte important este faptul ca intreaga echipa de training este una feminina.

Cel mai integru brand pentru modele online

"Este important sa stii ce iti doresti si sa dai la o parte fricile care te impiedica sa iti atingi obiectivele, indiferent ca esti o fire materialista sau o fire mai spirituala."
Oana Tugui - HR @ Luxury Studio
Oana Tugui
HR @ Luxury Studio
Bucuresti

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.