O zi din viata unui model de videochat

 

Un job in domeniul videochatului starneste curiozitatea.

 

     Tot mai multe fete se arata interesate de acest domeniu, asa ca se merita explicat ce presupune acesta. Trebuie precizat mai intai de toate ca tine de ambitie, seriozitate si este un job ce implica tot atatea calitati ca si in alte domenii, cu mica diferenta ca aici se pune pret mai cu seama pe feminitate.

Iata cum se desfasoara o zi din viata unui model care activeaza in domeniul de videochat, precum si care sunt avantajele acestui job:

  • Incepe ziua lejer, mai ales cand nu este la facultate, la un alt job sezonier sau nu este impreuna cu familia. Poate fi vorba de un model la inceput de cariera sau, de ce nu, chiar o femeie matura, cu numeroase responsabilitati. Una peste alta, atunci cand timpul personal permite isi incepe ziua cu zambete si planuri de realizat. Deci timp pentru propria persoana, bifat!

  • Daca ziua permite, ca si stare, caci resursa financiara este prezenta, la shopping este al doilea aspect din ziua unui model. Isi imbunatateste cunostintele despre moda, vede ultimele tendinte, probeaza, se distreaza, dar mai ales se incarca cu energie pozitiva si cu incredere in fortele proprii. Este constienta de ceea ce poate, de farmecul sau si de cum isi poate imbunatati calitatile prin mici trucuri precum cele de styling.

  • Daca a optat pentru tura de dupa masa la studio atunci este timpul pentru orele efective de munca. Aici este intampinata de un stilist, de make up artist, are la dispozitie consultanta pe partea tehnica si suport in caz de nevoie, deci o intreaga echipa care colaboreaza si in cadrul careia se simte sprijinita.

  • Inainte de a incepe munca efectiva, modelul de videochat se imbraca si se machiaza, se aranjeaza corespunzator. In acest sens are parte de tot rasfatul posibil. Asta nu face decat sa o flateze. Desigur, tot ceea ce ea are nevoie se gaseste in cadrul studioului, asadar ramane doar la alegerea ei ce sa poarte, in functie de stare, de chef, de ceea ce doreste sa transmita. De asemenea, se poate consulta cu cei din cadrul studioului si in aceasta privinta, pentru a-si imbunatati tehnicile de conversatie, pentru a sti cum sa se puna intr-o lumina cat mai buna, zi de zi.

  • Orele de munca trec repede, mai ales daca muncesti cu placere. Este clar ca indiferent de job poti spune asta. Asa ca modelul lucreaza cu dedicare, cu zambetul pe buze si curiozitatea de a descoperi alte si alte persoane cu care sa intretina o discutie online. Mai mult decat atat, chiar si cand isi ia o pauza tine cont de intrebari, se consulta cu privire la ce ar putea imbunatati. In orice caz, farmecul propriu este baza.

    In cazul in care modelul de videochat incepe munca de noapte, pentru ca este in functie de alegeri ce tura sa opteze, atunci ziua este dedicata rasfatului total si a odihnei in mare parte. De cele mai multe ori modelele care aleg aceasta tura au alte situatii, ce necesita ca pe timp de zi sa fie prezente acasa sau in alte locuri. Asadar, in functie de programul fiecaruia vine si ziua de munca.

     Mai mult decat atat, ziua se poate incheia cu plata salariului. In cadrul studioului Luxury Studio plata se face zilnic. Asta le ofera modelelor mai multa incredere in munca depusa, siguranta financiara si un plus de confort. Pentru ca avem nevoie de bani in fiecare zi, nu-i asa? Femeile se doresc rasfatate si gasesc mereu cateva ceva de cumparat, fiindca dressing-ul lor merita sa fie cat mai vast. De la nevoi la rasfat, de la moft la viata de zi cu zi, plata la zi le avantajeaza.

  Remunerata cum trebuie, multumita de ziua de munca, modelul de videochat este motivat ca si urmatoarele zile sa fie implicat, poate chiar si mai mult.

 

Write The Comment

Adauga Textul Din Imagine