logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Time for a (City) Break in 2024

În anul 2024 oferim în fiecare lună un city break într-o locație din Europa aleasă de tine. Ne dorim ca tu să ai parte de vacanța de vis pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.

O lume a oportunităților

De la romantismul străzilor din Paris la farmecul istoric al Romei sau la energizanta vibrație a Berlinului, ai libertatea de a alege destinația care îți stârnește imaginația.

Lux și confort pentru tine

La #HappyatLuxury, ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect, pentru ca tu să te simți ca un adevărat aristocrat în timpul vacanței tale de vis.

Momentul perfect pentru selfie-uri

Cu peisaje uimitoare și monumente istorice la fiecare colț de stradă, fiecare fotografie devine o adevărată operă de artă în albumul tău de călătorie.

Pentru a fi eligibilă tot ce trebuie să faci e să aplici folosind unul din formularele de pe site-ul nostru sau să ne contactezi și să vii la un interviu. Ți se va prezenta un prag realizabil (bazat pe incasările și potențialul tău) în fiecare luna care dacă va fi atins de catre tine vei beneficia automat de un City Break. Ai depașit target-ul FELICITARI!!! îți poți programa un city break într-o locație din Europa si data plecării, iar noi îți vom căuta oferte pentru data dorită.
Noi iți vom prezenta ofertele găsite pentru data aleasă de către tine si după ce îți alegi oferta care ți-o dorești îți poți pregăti bagajele pentru un City Break de vis!
City break