Luxury Studio

SESIUNI
FOTO

Afla cum vor decurge sedintele foto

FOTOGRAFIE

Calitatea primeaza!

La Luxury Studio vei beneficia de sedinte foto gratuite. Fotografii nostri stiu cum sa te puna in valoare si sa iti accentueze toate calitatile fizice! Acestia au la dispozitie aparatura de ultima generatie, experienta dovedita si un portofoliu bogat. In timpul sedintelor foto, atentia lor va fi directionata exclusiv asupra ta si se vor asigura ca te simti confortabil pe parcursul intregului proces. Sedintele foto vor avea loc atat la studioul nostru, cat si in diverse locatii private. Lasa-te pe mana lor cu incredere si rezultatul va vorbi de la sine!

Cel mai integru brand pentru modele online

"Este important sa stii ce iti doresti si sa dai la o parte fricile care te impiedica sa iti atingi obiectivele, indiferent ca esti o fire materialista sau o fire mai spirituala."
Oana Tugui - HR @ Luxury Studio
Oana Tugui
HR @ Luxury Studio
Bucuresti

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.