Luxury Studio

SOCIAL
MEDIA

Imaginea ta publica este importanta!

SOCIAL MEDIA

Iti cream o imagine publica de exceptie

In spatele fiecare femei puternice exista o echipa de marketing. Luxury Studio se va asigura ca prezenta personalitatii tale online se singularizeaza, si in consecinta se va ocupa activ de gestionarea profilului tau. Noi iti vom intelege personalitatea si vom crea o strategie de social media potrivita. Vom utiliza materiale foto si video obtinute in cadrul sedintelor, vom alcatui texte si ne vom folosi de tool-uri online pentru a ne atinge scopul: vizibilitate inalta si numar mare de admiratori. Beneficiul tau este unul major si prin conversie devine castig financiar.

Cel mai integru brand pentru modele online

"Este important sa stii ce iti doresti si sa dai la o parte fricile care te impiedica sa iti atingi obiectivele, indiferent ca esti o fire materialista sau o fire mai spirituala."
Oana Tugui - HR @ Luxury Studio
Oana Tugui
HR @ Luxury Studio
Bucuresti

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.