testimonial

Testimonial ‘Fac videochat şi sunt fericită!’

 

Testimonial ‘Fac videochat şi sunt fericită!’

 

     Din momentul în care Simona a păşit în biroul nostru, am ştiut că vrem neapărat să colaborăm cu ea. O fire pozitivă, deschisă, ambiţioasă. Ne-a spus că îşi doreşte să devină cel mai de succes model din studioul nostru şi să câştige minim 6000 euro/lunar. Acum, după doar 8 luni de colaborare, ea şi-a atins obiectivul. Şi vrea mai mult. Iată povestea ei:

     ‘Am ştiut dintotdeauna că vreau mai mult decât un loc de muncă normal, în care să lucrez 8 ore/zi, 5 zile/săptămâna. Când prietenele mele îşi căutau un loc de muncă din care să îşi permită o chirie şi strictul necesar, eu visam la vacanţe prin toată lumea, casă fără rată, haine de designer. La insistenţele alor mei, mi-am găsit un job dar am fost nefericită întregul an cât am lucrat acolo. Toţi din jurul meu îmi spuneau să fiu recunoscătoare că am un loc de muncă şi să nu mai visez la cai verzi pe pereţi dar eu nu am încetat nici o secundă să cred că se poate mai mult.

     De ce să mă mulţumesc cu puţin când eu pot avea tot? De ce să mă complac într-o situaţie care mă face nefericită doar pentru că este un loc de muncă ‘normal’, ‘tradiţional’?

     Am început să caut online job-uri în care să câştig peste 2000$/lunar şi am dat peste un anunţ de căutare model de videochat. Când am auzit că pot câştiga peste 2000 dolari din prima lună mi s-a părut de necrezut. Chiar şi 2000 dolari pe lună mi se păreau un vis. Totuşi, era o companie serioasă şi mi-am spus că nu am nimic de pierdut dacă mă duc la un interviu. Nici o secundă nu mi-am pus probleme că e videochat, ce va spune familia mea, ce vor crede oamenii despre mine. Eu sunt o fată muncitoare şi harnică şi vreau să mă întreţin singură, prin muncă. De ce mi-ar fi ruşine cu asta?

     Le-am spus alor mei şi iniţial, au început să se certe cu mine. Dar eu nu m-am lăsat. Aveam 24 de ani, nu mai trăiam cu ai mei de un an deja, mă întreţineam singură, deşi mai bine spus ‘supravieţuiam’ singură. Nu o dată le-am cerut ajutorul alor mei să îmi plătescă întreţinerea sau să-mi dea bani pentru mâncare. Le-am explicat ce înseamnă videochatul, câţi bani pot câştiga, că îmi fac programul cum vreau eu. După multe discuţii, au înţeles că e decizia mea şi într-un final, îşi doresc tot ce e mai bun pentru mine. Bineînţeles că ar prefera să lucrez altceva, dar îmi respectă decizia şi ştiu că e viaţă mea şi sunt liberă să fac ce vreau. Am avut întotdeauna o relaţie deschisă cu ei, au apreciat că am fost sinceră cu ei de la bun început şi nu am încercat să le ascund asta.

     Cred că am citit despre toate studiourile de videochat din Bucureşti până să mă hotărăsc să contactez Luxury Studio. Toate studiourile se lăudau cu comisioane record şi condiţii de lucru, însă la o cercetare mai în detaliu, ba nu aveau un studio ok, ba nu aveau experienţă, ba nu erau pe platforme mari. Eu ştiam deja că vreau să fac videochat, trebuia doar să găsesc un studio care să mă reprezinte, să îmi ofere condiţiile pe care mi le doream şi banii pe care îi aşteptam.

     Când am mers la interviu şi am văzut studioul şi camerele, am ştiut că am ajuns unde trebuie. O locaţie bună, foarte curat, multe camere şi toate desprinse parcă din reviste. Da, pe lângă bani şi alte beneficii, şi locaţia este importantă. Din moment ce îmi petrec 8 ore undeva, vreau să fie într-un loc frumos, unde am intimitate şi mă simt răsfăţată.

     Am cunoscut echipa, am discutat cu modelele, m-am împrietenit din start cu trainerul meu. M-am simţit în largul meu şi în sfârşit am cunoscut oameni care îşi doreau, ca mine, să nu aibă un trai mediocru. Am ştiut că ţine doar de mine să câştig foarte mulţi bani şi am ajuns să câştig de la 2500 euro în prima lună la 4500 lunar după primele 3 luni. De acolo, am tot crescut şi am ajuns să câştig peste 6000 euro după 6 luni. Nu cunosc pe nimeni care să câştige atât de mulţi bani.

     Sunt mândră că fac videochat şi nu mi-e ruşine nici o secundă cu asta. De ce să îmi pese de ce crede lumea despre mine când eu fac ceea ce îmi place şi duc o viaţă foarte fericită? Le-am reamenajat casă părinţilor mei şi îi ajut în fiecare lună cu bani. Luna trecută am stat o săptămâna în Paris şi în iulie mă duc în New York pentru 2 săptămâni. Sunt tânăra şi îmi trăiesc viaţa. Şi mi-am făcut şi un cont de economii pentru un apartament. Şi am doar 24 de ani!’

 

Your Comments

Write The Comment

Adauga Textul Din Imagine