Luxury Studio

Chat Mag

Totul trece in online

Incet incet, se suspenda sectorul de servicii si toata activitatea trece in mediul online.

In situatia actuala, oamenii sunt nevoiti sa ramana in casa. Toate barurile si restaurantele se inchid, toate evenimentele sunt anulate, iar mall-urile sunt pustii. Asta inseama ca activitatile economice care se bazeaza pe contactul fizic cu publicul se suspenda, asadar nu aduc un plus economiei.

Efecte

Acesta este un scenariu posibil, spre probabil. Salariile nu vor mai fi virate in conturi, iar angajatii vor fi nevoiti sa gaseasca alternative. In domeniul horeca (barmani, chelneri), angajatii se bazeaza foarte mult pe tips care va disparea cu totul din lipsa clientilor. Acestia vor ramane cu salarii de baza partiale, dar cu plati de onorat. Exita si alte domenii de activitate care se bazeaza pe acest principiu.

Un alt exemplu il reprezinta saloanele de masaj si de infrumusetare. In mod evident, clientii nu se vor mai prezenta la masaj si astfel incasarile vor scadea considerabil. Persoanele care ofera diverse servicii pe cont propriu vor avea de asemenea de suferit. Manichiura, pedichiura, make-up artisti sau antrenori personali. Toate aceste categorii de servicii for fi sistate o perioada.

Cum combatem

In aceasta perioada, toate activitatile se vor muta in mediul online. Prin urmare, un loc de munca online este recomandat. O solutie foarte buna este videochat-ul de acasa. Nu numai ca aduce castiguri cu mult peste media pietei, dar este si foarte safe.

Modelele care fac deja asta castiga sume consistente din confortul caselor lor si nu sunt nevoite sa interactioneze fizic cu nimeni. Din spusele lor, cele mai mari venituri se realizeaza in programul de noapte.

Care sunt beneficiile?

Toate modelele, cu sau fara experienta, vor avea parte de training specializat in cadrul caruia vor invata drumul spre statutul de top model online.

Castigurile sunt in randul miilor de euro, asadar mult mai mari decat salariile job-urilor mentionate mai sus.

Confidentialitatea modelelor este un principiu foarte important pentru noi. Asadar, persoanele din Romania nu vor avea acces la modelele noastre.

Prin urmare, videochatul este o solutie salvatoare in situatii de urgenta. Mai mult decat atat, stigmatul social s-a diminuat intr-un mod accelerat in ultimii ani in ceea ce priveste videochatul. Aplica acum si devino model de videochat in cadrul familiei Luxury Studio!

totul-trece-in-online-luxury-studio

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.