mituri videochat

Videochat-ul, intre realitate si mit

Sunt multi cei care isi fac idei gresite despre ce inseamna sa lucrezi in domeniul de videochat. Multi judeca, din lipsa de preocupare de a gandi putin mai in amanunt acest subiect. La fel de interesant este ca multi merg dupa concepte ce au la baza prejudecati. Nici nu ne mira faptul ca preconceptiile despre acest domeniu sunt o piedica pentru a accepta ideea ca videochat-ul implica un tip de job sigur, stabil, de termen lung.

Exista numeroase mituri despre acest subiect. Pare destul de greu sa le putem spulbera pe toate asadar incepem cu cele mai comune pe care le-am auzit. Iata si partea de adevar din asta:

#1 Fizicul conteaza si doar atat

Traim intr-o societate care mai mult ca niciodata pune accent pe imagine, pe aspectul fizic. Judecam oamenii si le punem etichete in functie de cum se prezinta si ce prima impresie ne creeaza. Deci da, intr-o masura conteaza fizicul mai ales in acest domeniu, de vreme ce acesta este primul impact creat de modele admiratorilor cu care discuta.

Nu exista o varianta ideala a unei siluete, intrucat acest ideal este de fapt diferit pentru fiecare in parte. Exista barbati atat de diferiti si cu gusturi pe masura, de aceea nu mizam pe un tipar anume de femeie, cu anumite dimensiuni si forme.

#2 Dezbracatul si cum faci bani

Multi si mai ales din randul femeilor multe cred ca a fi model de videochat se rezuma doar la ideea de a se dezbraca in fata camerelor pentru a realiza castiguri mai mari. De fapt, aceasta idee este una gresita. Poate ca vei fi surprinsa sa afli, insa fiecare model in parte este “cotat” pe platforme in functie de anumite repere, printre care timpul sau, disponibilitatea etc.

Trainerii nostri mentioneaza ca daca esti dezbracata de la bun inceput s-ar putea sa transmiti de fapt ideea ca te vinzi ieftin. Asadar, nu despre asta este vorba. Tinutele pot fi unele speciale si incitante si in plus nu te obliga nimeni sa apari in fata camerelor dezbracata.

#3 Norocul conteaza sau cat de departe mergi

Spunem mereu ca veniturile pe care le poate obtine un model in videochat se refera de fapt la cat de implicat este. Este vorba de interesul de a evolua, de aceea partea de training trebuie luata in considerare.

Membrii vor aprecia prezenta ta in functie de cum te prezinti, cum te comporti si ce vorbesti. Este vorba de un complex de aspecte, nu de noroc, nu de intamplare, de simpla sansa ca veniturile sa creasca pur si simplu.

#4 Videochatul si socializarea

Un alt mit despre videochat se refera la faptul ca modelele trebuie doar sa se expuna celor care cer asta. Membrii sunt interesati de socializare de asemenea; unii revin la aceleasi fete de dragul lor, le devin fideli si le povestesc cate in luna si in stele, despre viata, despre preferinte, despre ce isi doresc sau ce ii supara.

Daca doar imaginea ar conta, membrii s-ar multumi cu tot felul de fotografii sau clipuri, insa ei de fapt cauta pe cineva dispus sa ii asculte, sa ii inteleaga, sa ii consoleze cand este cazul etc.

Caracterul moral al acestui job, despre cat de indraznete sunt fetele ce ajung sa fie modele de videochat si multe alte idei preconcepute care circula sunt aspecte spulberate de indata ce treci pragul studioului nostru. Aici de fapt  vei gasi acea lume libera, care nu te judeca, care uita de gandiri invechite.

Te provocam sa te gandesti la tine si nu la cei din jur. Cand intelegi ca despre asta este vorba, te asteptam sa discutam.

Write The Comment