Vreau sa fiu Luxury 2017-02-07T16:05:12+00:00

Vreau sa fiu luxury!

Angajandu-te in studioul nostru de videochat vei avea posibilitatea de a castiga bani conversand pe internet, prin intermediul platformelor online, cu persoane din toate colturile lumii.

Pe langa aspectul financiar, acest job iti asigura imbunatatirea aptitudinilor conversationale si acumularea de cunostinte din cele mai variate domenii.
Noi am inteles ca sa fi fericita este esential pentru ca totul sa functioneze optim.
Pentru ca TU sa fi mereu fericita iti oferim libertatea de a alege cum si cat vei lucra pentru a-ti atinge obiectivele personale si profesionale.

Ai astfel la dispozitie trei ture de lucru si un program flexibil, pe care il vei stabili impreuna cu trainerul tau, pentru ca noi am inteles ca obiectivele si nevoile voastre sunt diferite.

06:00 – 14:00
14:00 – 22:00
22:00 – 06:00

In acest sens, vei beneficia de un pachet de servicii personalizat, care v-a fi stabilit in urma discutiei din cadrul interviului.
Astfel, daca scopul tau este sa iti cumperi o casa, vom stabili impreuna targetul, orele de lucru si perioada in care poti sa iti indeplinesti obiectivul. Acest luru este valabil si daca doresti sa iti achizitionezi o masina, sa pleci in vacanta mult dorita sau sa iti imbunatatesti look-ul.

OFERTE UNICE PENTRU TINE
Luxury lucreaza transparent, legal si corect pentru ambele parti, avand drept unic obiectiv sa crestem impreuna cu tine si sa investim tot ce este nevoie pentru ca TU sa te dezvolti pe toate planurile.
Luxury este despre si pentru femei puternice, care stiu ce vor si fac un pas inainte pentru a-si atinge scopurile.