Bine te-am găsit!

Cariere

Trainer

Trainer-ul este unul dintre cei mai importanți membri ai echipei. Persoana pe care o căutam are un spirit de echipă excepțional, răbdare și experiență. Binevenim în echipa noastră entuziasmul, abordările noi și profesionalismul.

Model Glamour

Luxury Studio este locul ideal în care să atingi performanța financiară folosind farmecul personal. Vei beneficia de confidențialitate, traineri dedicați și multe bonusuri! Corectitudinea, respectul și profesionalismul sunt valori de bază ale studio-ului.

Fotograf

Cu siguranță iți dorești să lucrezi alături de o echipă tânără, energică și antrenantă. Ai ajuns în locul potrivit! Intră cu noi într-o aventură vizuală în care vom explora teme, concepte și noi trend-uri.

Make-up artist

Dacă înclinațiile tale artistice te-au condus spre zona de beauty, ești în locul potrivit! Căutăm un make-up artist experimentat cu măiestrie în nuanțe. Persoana pe care o căutam se poate adapta preferințelor de look venite din partea modelelor și le poate sugera noi modalități de a-și pune în valoare trăsăturile.

Specialist Recrutare

Suntem în căutarea unui Recruiter ambițios, cu spirit de echipă și abilități excelente de comunicare.
Candidatul ideal este un master al time management-ului și un multitasker desăvârșit. Ne-am dori să ai cunoștinte de operare a pachetului Microsoft Office, experiență în aria Resurselor Umane și studii superioare domeniul socio-uman.

Aplică aici!

Scroll to Top