logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year
”Faptul că am semnat un contract perfect legat, pe care l-am întors pe toate părțile, mi-a dat un sentiment de siguranță. Am primit mereu banii la timp și sunt corecți cu programul. Cred că de-asta și sunt aici de 3 ani. Bine, sunt mai multe, dar astea sunt de baza și contează foarte mult pentru mine.”
model videochat luxury
Miruna
Model Luxury Studio

Ce spun colegele noastre...

”Profesionalism. Decorul arata super, au adus unul dintre designerii de top care a aranjat tot studio-ul cu gust. Au investit in echipamentul audio/video cu siguranta, asta se vede clar. Plus, sa nu mai zic...luminite, pernute, lumanarele, dantelute, plante, muzica, tot ce vrei! Te simti ca acasa de fiecare data.”
model videochat
Iasmina
Model Luxury Studio
”Lucrez de un an aici. Evident, mi-am cumparat haine, m-am obisnuit cu un anumi stil de viata, dar asta nu e tot. A investi bani in tine nu inseamna doar hainute si parfumuri, nu. Eu mereu am vrut sa ajung in Islanda, una dintre cele mai inaccesibile destinatii, iar acum ma intorc din vacanta din Reykjavík. Banii sunt multi, ai grija cum ii cheltuiesti!”
model luxury studio
Maria
Model Luxury Studio
open mind

2023 și suntem open minded

E 2023 și suntem mai toleranți. Am văzut cât de pozitiv au reacționat românii la Pride 2022 și mi-am dat seama că încet, încet suntem mai open-minded. Când m-am angajat la Luxury Studio le-am spus apropiaților ce job o să am. În loc să mă judece, s-au super entuziasmat pentru mine, au început să îmi pună o mie de întrebări și deja își făceau planuri de vacanță cu banii mei. Așa prieteni…

Eleganța și luxul sunt o stare de spirit

AmberWillis, 10 ani Luxury, încasări de peste 1 milion de euro

Colaborez de peste 10 ani cu Luxury Studio. Am devenit un brand internațional în domeniul livestreaming prin muncă, seriozitate și ajutată de echipa Luxury.

Am câștigat numeroase premii și am fost Miss Camplace luni la rând!

În tot acest timp am reușit să îmi cumpăr 3 apartamente mari, mașină de lux, să îmi deschid propria afacere în domeniul turismului și să am un stil de viață așa cum mi l-am dorit întotdeauna!

Sper să ne vedem prin studio și să bem o cafea împreuna!

Personalitate puternică și independență

Sharon Cooper, 8 ani Luxury, încasări de peste 600.000 euro

Colaborez de peste 8 ani cu echipa Luxury Studio și întotdeauna am fost susținută și ajutată, indiferent de situația avută! Mi-am îndeplinit orice moft pe care l-am avut, fie ca a fost vorba de casa mea, mașina dorită, vacanțe în cele mai exotice locuri, haine și ajutor pentru cei dragi.

Dacă îți dorești să ajungi un model de top, te aștept și pe tine în echipa Luxury Studio!

Ne place să credem că
faptele vorbesc în locul nostru.

Mii de modele.
Sute de modele de top.
Branduri.
Premii.
Petreceri. Corectitudine.
Fericire.
Bani.
Te așteptăm și pe tine în familia Luxury Studio!

Luxury Studio

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări!