2020 și suntem open minded

E 2020 și suntem mai toleranți. Am văzut cât de pozitiv au reacționat românii la Pride 2019 și mi-am dat seama că încet, încet suntem mai open-minded. Când m-am angajat la Luxury Studio le-am spus apropiaților ce job o să am. În loc să mă judece, s-au super entuziasmat pentru mine, au început să îmi pună o mie de întrebări și deja își făceau planuri de vacanță cu banii mei. Așa prieteni…

Eleganța și luxul sunt o stare de spirit.

AmberWillis, 10 ani Luxury, încasări de peste 1 milion de euro

Bună! Sunt Diana și colaborez de peste 10 ani cu Luxury Studio. Am devenit un brand internațional în domeniul livestreaming prin muncă, seriozitate și ajutată de echipa Luxury.

Am câștigat numeroase premii și am fost Miss Camplace luni la rând!

În tot acest timp am reușit să îmi cumpăr 3 apartamente mari, mașină de lux, să îmi deschid propria afacere în domeniul turismului și să am un stil de viață așa cum mi l-am dorit întotdeauna!

Sper să ne vedem prin studio și să bem o cafea împreună!

”Faptul că am semnat un contract perfect legal, pe care l-am întors pe toate părțile, mi-a dat un sentiment de siguranță. Am primit mereu banii la timp în contul personal. Cred că de-asta și sunt aici de 3 ani. Bine, sunt mai multe, dar astea sunt de bază și contează foarte mult pentru mine.”
Miruna
Model Luxury Studio

Ce spun colegele noastre...

”Profesionalism. Decorul arată super, au adus unul dintre designerii de top care a aranjat tot studio-ul cu gust. Au investit în echipamentul audio/video cu siguranță, asta se vede clar. Plus, să nu mai zic...luminițe, pernuțe, lumânărele, danteluțe, plante, muzică, tot ce vrei! Te simți ca acasă de fiecare dată.”
Iasmina
Model Luxury Studio
”Lucrez de un an aici. Evident, mi-am cumpărat haine, m-am obișnuit cu un anumit stil de viață, dar asta nu e tot. A investi bani în tine nu înseamnă doar hăinuțe și parfumuri, nu. Eu mereu am vrut să ajung în Islanda, una dintre cele mai inaccesibile destinații, iar acum mă întorc din vacanță din Reykjavík. Banii sunt mulți, ai grijă cum îi cheltuiești”
Maria
Model Luxury Studio

Personalitate puternică și independență.

Ilinca, 8 ani Luxury, încasări de peste 600.000 euro

Colaborez de peste 8 ani cu echipa Luxury Studio și întotdeauna am fost susținută și ajutată, indiferent de situația avută! Mi-am îndeplinit orice moft pe care l-am avut, fie ca a fost vorba de casa mea, mașina dorită, vacanțe în cele mai exotice locuri, haine și ajutor pentru cei dragi.

Dacă îți dorești să ajungi un model de top, te aștept și pe tine în echipa Luxury Studio!

Ne place să credem că
faptele vorbesc în locul nostru.

Mii de modele.
Sute de modele de top.
Branduri.
Premii.
Petreceri.
Corectitudine.
Fericire.
Bani.
Te așteptăm și pe tine în familia Luxury Studio!

Scroll to Top

Luxury Studio

Introdu corect email-ul si numarul tau de telefon si te bucuri garantat de un cadou Victoria’s Secret la semnarea contractului.