logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Industria videochatului pare pictată uneori în nuanțe mult prea frumoase, despre care se consideră că nu ar reflecta realitatea. Dincolo de orice idee preconcepută, unele modelele, care aleg să împărtășească din experiența lor, vorbesc despre avantajele unui job într-un studio videochat.

Am ales și noi pentru tine 5 dintre aceste avantaje, pe care te invităm să le descoperi în continuarea acestui articol.

Venituri de mii de euro

Sigur ai mai auzit de veniturile generoase, obținute de modelele de videochat, dar este un avantaj mult prea important, pentru a nu fi menționat și de noi. În funcție de nivelul de implicare, de numărul orelor petrecute online și de abilitatea fiecărui model de a atrage și reține interesul admiratorilor, câștigurile depășesc cu mult media din România.

Spre exemplu, modelele Luxury primesc 70% din încasări și beneficiază de transparență totală asupra câștigurilor obținute.

Vrei să știi cât câștigă modelele noastre de top? Atunci intră pe LuxuryStudio.ro, unde îți oferim un top 4 modele Luxury.

Make-up profesionist

Ca să fii un model de succes, ai nevoie de un look perfect, iar machiajul profesionist este un must. De aceea, unele studiouri își răsfață modelele cu servicii profesionale de make-up, prin care își pot evidenția cel mai bine frumusețea.

Dincolo de faptul că vei arăta minunat, vei învăța și trucuri de machiaj de la un make-up artist cu experiență, pe care le vei putea utiliza atât înainte de fiecare sesiune de videochat, cât și în viața de zi cu zi.

Ședințe foto profesioniste

O ședință foto boudoir este în topul listei tale „to do”, dar nu îți găsești niciodată timp? Dacă lucrezi ca model, ai acces la ședințe foto profesioniste, adaptate imaginii pe care vrei să o promovezi.

Așa cum este de așteptat, acestea sunt realizate de fotografi cu experiență și pot fi personalizate, pentru a crea imagini unice, care să îți reflecte autenticitatea. În plus, te vei distra pe cinste în fața aparatului de fotografiat, experimentând cele mai inspirate poziții și ținute.

Traininguri dedicate

Poți începe o carieră de model, indiferent de experiența ta. Modelele care aleg Luxury Studio beneficiază de traininguri dedicate, suport tehnic și venit garantat, chiar din primele 3 luni.

Nu contează dacă ai dificultăți în a utiliza platformele de videochat sau engleza ta nu este perfectă. Noi suntem aici pentru a te ajuta.

Flexibilitate

Îți dorești un program de lucru flexibil pentru a-ți continua studiile sau vrei să muncești de acasă? Indiferent de situație, un job de model îți oferă libertatea de a-ți organiza programul eficient, pentru a răspunde nevoilor tale.

La noi poți lucra atât noaptea, cât și ziua, astfel încât să îți găsești timp pentru toate activitățile care sunt importante pentru tine.

Iar dacă lucrezi la Luxury Studio, te surprindem cu un avantaj în plus – acela de a fi #happyatLuxury. Nevoile tale sunt importante pentru noi. De aceea, alegem cele mai bune platforme de videochat pentru tine și îți suntem alături în toată activitatea ta de model, pentru a-ți sprijini creșterea și a obține veniturile mari pe care le dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *