logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Cum este să fii model de lux la Luxury Studio? Ce spun modelele noastre?

Se spun multe despre modelele de videochat, de la viața lor plină de glamour și distracție, la eforturile depuse pentru a obține încasări uriașe. Știm că ești curioasă să afli cum este să fii un model de top, iar cine poate descrie cel mai bine această experiență, dacă nu chiar modelele noastre.

De aceea, în acest articol îți prezentăm câteva dintre părerile modelelor Luxury Studio. Citește mai departe cum este pentru ele să lucreze în studioul nostru.

Bucket list îndeplinit de Maria

Ai un bucket list ce pare imposibil de îndeplinit? Ei bine, nu îți pierde speranța. Maria a reușit, după doar un an în care a lucrat la Luxury Studio. Nu doar că îți împărtășește din experiența ei, dar are și un sfat pentru tine:

”Lucrez de un an aici. Evident, mi-am cumpărat haine, m-am obișnuit cu un anumit stil de viață, dar asta nu e tot. A investi bani în tine nu înseamnă doar hăinuțe și parfumuri, nu. Eu mereu am vrut să ajung în Islanda, una dintre cele mai inaccesibile destinații, iar acum mă întorc din vacanță, din Reykjavík. Banii sunt mulți, ai grijă cum îi cheltuiești!”

Ea are grijă la cum investește banii, ceea ce îți recomandăm și ție cu căldură.

La Luxury Studio te simți ca într-o familie, după cum îți mărturisește Georgiana

Cât de important este pentru tine să beneficiezi de condiții excelente de lucru și să simți în fiecare zi că faci parte dintr-o familie? Dacă aceste aspecte contează, atunci ai toate motivele să ne alegi.

Georgiana a făcut-o și este bucuroasă să facă parte din echipa noastră. Iată cum este pentru ea să lucreze la Luxury Studio:

”Un studio unde întâlnești profesionalismul îmbinat cu o atmosfera relaxată, unde se ține cont de păreri și mereu este cineva care să îți vină în ajutor la nevoie. Oameni frumoși, cu care ai o deosebită plăcere să colaborezi!”

Seriozitate și corectitudinea noastră, apreciate de Ana

Oferim modelelor noastre până la 70% din încasări și le plătim la timp de fiecare dată. Cele care tocmai încep colaborarea cu noi, beneficiază de un venit minim garantat, care le asigură independența financiară pe care o doresc.

Nu putem decât să ne bucurăm când aceste avantaje sunt apreciate de modelele noastre, precum este cazul Anei. Citește în rândurile următoare cum se vede Luxury Studio prin ochii ei:

”The best studio ever!!! Sunt în cadrul agenției de peste 1 an și jumătate și sunt foarte mulțumită, aici am avut mereu parte de seriozitate și corectitudine!! Recomand!!!

Jasmina se simte ca acasă la Luxury

Investim în tot ceea ce facem, de la aparatura performantă, la atenția cu care este decorat fiecare colț al studioului nostru. De aceea, suntem un studio videochat în care modelele se simt ca acasă.

Nu trebuie să ne crezi pe noi pe cuvânt, ci pe Jasmina:

”Profesionalism. Decorul arată super, au adus unul dintre designerii de top care a aranjat tot studioul cu gust. Au investit în echipamentul audio/video cu siguranță, asta se vede clar. Plus, să nu mai zic…luminițe, pernuțe, lumânărele, danteluțe, plante, muzică, tot ce vrei! Te simți ca acasă de fiecare dată.”

Miruna alege să facă parte din echipa noastră de mai bine de 3 ani

Există multe prejudecăți legate de videochat, iar faptul că ar fi o activitate desfășurată ilegal este una dintre acestea. Dacă ai dubii în această privință, Miruna vine în ajutorul tău, povestind din experiența ei mai jos:

”Faptul că am semnat un contract perfect legat, pe care l-am întors pe toate părțile, mi-a dat un sentiment de siguranță. Am primit mereu banii la timp și sunt corecți cu programul. Cred că de-asta și sunt aici de 3 ani. Bine, sunt mai multe, dar astea sunt de bază și contează foarte mult pentru mine.”

Pentru S. suntem de top

De la deschiderea primului nostru studio și până astăzi, am primit numeroase distincții care ne bucură. Alături de acestea, aprecierea modelelor noastre ne motivează să ne menținem în topul celor mai bune studiouri.

O astfel de apreciere poți citi în rândurile ce urmează:

”Un studio de top! Camere moderne, aparatură de ultimă generație, personal extraordinar și plăți primite la timp. Recomand acești oameni frumoși!

După cum poți observa, Luuxry Studio este locul potrivit pentru a deveni un model de top, a profita de numeroasele oportunități videochat, a obține venituri substanțiale și a face parte dintr-o familie, unde te vei simți ca acasă.

Dacă vrei să ni te alături, te așteptăm să te cunoaștem, în studioul nostru din Strada Locotenent Baican Ionescu Nr.53

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.