logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Angajari Videochat Bucuresti si Videochat Romania

Luxury Studio este cel mai corect studio videochat Bucuresti si de afla in top cautari de angajari videochat Bucuresti. In acest articol vei afla cum au devenit Andreea si Roxana modele Luxury Studio si cum a fost pentru ele interviul, prima perioada, cum s-au acomodat cu celelalte modele videochat si cum au ajuns sa castige mii de euro o data la doua saptamani. Inainte de a vorbi despre experienta modelelor Luxury Studio de angajare videochat, haide sa exploram impreuna lumea studio-urilor de videochat Bucuresti si sa te informam in legatura cu conditiile pe care ar trebui sa le accepti sau nu.

 

Angajari videochat Bucuresti – Luxury Studio

Andreea si Roxana au fost doua recomandari catre studio-ul Luxury Studio. Ele au ajuns la noi la interviu prin intermediul unei prietene de-a lor care colabora cu studio-ul de aproximativ 6 luni. Acest model si-a dat seama ca cele doua nu trebuie sa treaca prin tot procesul de angajari videochat cu alte studio-uri, iar dupa doua saptamani sa isi dea seama ca nu este cel mai potrivit studio de videochat pentru ele sau sa se hotarasca sa faca videochat de acasa. Cea mai simpla solutie era sa le recomande studio-ului cu care colabora deja, staff-ului pe care il cunostea, si bineinteles sa le si ajute cu cateva sfaturi.
Cele doua modele au trecut cu brio peste interviu, aveau deja un nivel de engleza bun cu care se putea lucra, si in cateva luni, Andreea a ajuns la castiguri de $4.500 pe perioada (doua saptamani), iar Roxana castiga in jur de $5.000 pe perioada. Cele doua modele videochat se descurca foarte bine pentru inceput, dar se ambitioneaza sa ajunga la castiguri de $10.000 pe perioada. Trainerii Luxury Studio le ghideaza la fiecare pas si le sunt alaturi de fiecare data cand au nevoie.

Cum alegi studio-ul potrivit pentru tine

Inainte de a veni la interviu Luxury Studio, Andreea si Roxana au fost sfatuite de modelul nostru cu experienta, iar ele stiau exact ce sa intrebe pentru a se asigura ca vor colabora cu cel mai bun studio videochat Bucuresti. Le-am asigurat ca Luxury Studio ofera mereu banii la timp, intocmim contracte legale de colaborare pe care le inregistram la ANAF, banii sunt virati in conturile lor bancare, iar toate ofertele de pe site sunt cat se poate de reale.
Cateva sfaturi pentru fetele care vor sa faca videochat Bucuresti, dar nu stiu sigur ce sa ceara la angajari videochat:

  • Nu accepta sa incepi o colaborare care nu presupune semnarea unui contract
  • Nu colabora cu un studio care nu iti ofera training gratuit videochat
  • Nu accepta jumatati de masura!

 

Programeaza si tu un interviu Luxury Studio sunand la numarul de telefon 0751124276 si simplifica-ti procesul de angajare videochat apeland direct la cel mai bun studio videochat Bucuresti! Te asteptam la un ceai!