Angajari Videochat 2019-07-29T11:38:04+00:00

Angajări videochat

angajam modele luxurystudio

Angajări Videochat București

Luxury Studio iși mărește echipa angajând modele pentru tura de NOAPTE. Dorim să oferim șansa viitoarelor colaboratoare să lucreze în cel mai performant studio din Romania, alături de cea mai performantă echipă. Experiența și profesionalismul ne recomandă. Nu poți face performanță fără o echipă de succes. Vino la un interviu să vezi ce putem realiza împreună.

Dacă te-ai hotarât și ești pe această pagină trebuie să știi din prima că LuxuryStudio este un studio de videochat cu un istoric și un palmares foarte important în domeniu, prin urmare avem toate motivele să ne mândrim că suntem SINGURUL trust de videochat din București cu o experiență REALĂ de peste 14 ani în domeniu. În echipa Luxuy Studio vei avea parte de cea mai buna ofertă de colaborare din acest domeniu.

Beneficiile unui model Luxury:

 • Disponibilitatea platformei de gestiune a tuturor site-urilor favorizează o colaborare productivă pentru că modelelor li se asigură pachete personalizate de site-uri.

 • Programul flexibil de muncă și mai ales turele de noapte asigură trafic garantat, care se traduce printr-un volum crescut de muncă, deci și prin comisioane mai mari.

 • Modelele sunt recompensate cu bonusuri la fiecare pas – bonus la angajare, bonus când recomandă o prietenă care devine de asemenea parte a echipei noastre, dar și bonus de fidelizare – pentru cele care sunt motivate să dezvolte o carieră de succes și să ajungă în top.

 • Plata se realizează la datele stabilite printr-un sistem eficient, iar banii sunt virați mereu fără întârzieri.

 • Modelele participă lunar la concursuri, recompensele motivante oferite stârnind spiritul competitiv al acestora.

Programeaza-ti un interviu!

De ce Luxury Studio?

Pentru că Luxury Studio, în comparație cu alte studiouri, oferă comisionul REAL, fără penalizari absurde și crește procentul odată cu încasările modelului.
În decursul a peste 14 ani de experiență am înțeles că o colaborare fructuoasă va putea începe numai dacă sunt caștiguri de ambele parți, tocmai de aceea dacă respecți cerințele minime de mai jos vei avea parte de beneficiile noastre.

De ce să lucrezi în tura de noapte?

Cele mai de succes modele Luxury Studio au ales să lucreze pe tura de noapte deoarece atunci se fac cele mai mari încasări și astfel pot să-și dedice ziua studiilor, familiei, ieșitului în oraș cu prietenii. Diferența în încasări este foarte mare. Același model a câștigat 6000 euro/lunar atunci când a trecut pe tura de noapte în timp ce pe tura de zi câștigă în medie 4000 euro/lunar.

angajam modele luxurystudio

Cerințe minime:

 • Dorința de a lucra
 • Vârsta 18 – 35 ani
 • Limba engleză este un must, avantaj limba franceză, spaniolă, germană dar nu sunt criterii eliminatorii
 • Abilități de comunicare

Beneficii:

 • Venituri stabile lunare în medie de 3000$, tu poți să câștigi de 3-4 ori mai mult, împreună cu trainerii de top, TU poți realiza acest lucru
 • Contract 100% LEGAL, în conformitate cu prevederile legii în vigoare, colaborarile noastre se bazează numai pe LEGALITATE și TRANSPARENȚĂ, plata se realizează de două ori pe luna, prin virament bancar.
 • Cea mai performantă echipă din piață, iar acest lucru se vede în cifrele noastre, în CAȘTIGURILE MODELELOR.
 • Vino la un interviu și alătură-te echipei de TOP din România.
angajari

Câștigul unui model din 2018

Elena O. lucreaza de 1 an pe tura de noapte si a ajuns la castiguri record in 6 luni. Acum, ea incaseaza peste 10000 $ in doar 2 saptamani iar comisionul ei ajunge la 75% lunar!

castiguri modele luxurystudio bucuresti
castiguri modele luxurystudio bucuresti

Beneficii

Plata la zi!

Plata la zi!

Suntem primul studio de videochat care oferă plata la zi. Încercăm mereu să găsim noi modalități prin care să demonstrăm seriozitatea și respectul față de colaboratoarele noastre, motiv pentru care suntem singura agenție din România care oferă plata comisioanelor la zi.

Castiguri fenomenale

Câștiguri videochat fenomenale

Ești ambițioasă și hotărâtă să-ți schimbi viitorul? Vrei un loc de muncă care să iți ofere câștiguri între 1500 și 3000 de dolari lunar? Atunci videochat-ul este locul de muncă ideal pentru tine. Poți deveni independentă financiar chiar din prima luna. Iți oferim cel mai mare comision de pe piață și ne asigurăm ca ești prezentă pe toate platformele online, pentru a ajunge să câștigi cat iți dorești într-un timp record.

Discretie maxima

Discreție maximă

Nu-ți fă griji, discreția și siguranța ta sunt prioritare pentru noi. Vei conversa doar cu cine iți dorești și poti alege pe ce platforme să fi vizibilă. Identitatea ta va fi mereu protejată.

Cadru de munca legal

Cadru de muncă videochat legal

Luxury Studio este o afacere înregistrată care se conformează normelor legislației din România. Vei lucra legal 100% și vei avea la dispoziție jurist și contabil pentru a te ajuta cu gestionarea/economisirea câștigurilor.

Cel mai mare studio din Romania

Cel mai mare studio de videochat din România

Datorită modelelor noastre de succes, am devenit cel mai mare studio din România. Ne dezvoltăm continuu și suntem în permanență preocupați să oferim cele mai bune condiții de muncă și să creștem veniturile colaboratoarelor noastre. Ne mândrim cu cel mai bine plătit model de videochat și investim în dezvoltarea lor.

Tu decizi cat castigi

Tu decizi cât câștigi

Comisionul crește o dată cu încasările tale. În funcție de obiectivul tău, vom întocmi un plan de muncă personalizat pentru ca tu să poți ajunge la suma dorită în cel mai scurt timp.

Program de munca flexibil

Program de muncă flexibil

Tu ești singura care decide cum lucrezi. Suntem un studio cu un program flexibil. Avem 3 ture din care poți alege orele de muncă care iți convin cel mai mult. Iți alegi programul de muncă dar și zilele libere.

Studio de lux

Studio de lux

Studioul este echipat cu cea mai performantă aparatură pentru ca tu să-ți poți desfășura munca fără probleme tehnice. Camerele sunt deosebit de frumoase, curate și moderne, amenajate de un decorator de interior pentru a fi deosebite și pe gustul modelelor noastre.

Poti lucra de acasa

Videochat de acasa

Dacă iți convine mai mult să lucrezi din intimitatea casei tale, nu este nevoie să vii la studio. Iți aducem noi aparatura acasă. Fă-ți programul așa cum vrei și nu pierde timpul cu naveta.

Echipa dedicata tie

Echipă dedicată ție

Pe lângă contabil și jurist iți punem la dispoziție o echipă completă de profesioniști care să iți asigure succesul. De la stilist la make-up artist, trainer profesional, fotograf, asistent IT. Ai o întreagă echipă dedicată ție.

OFERTE UNICE PENTRU TINE

1. Modele de top

Se zice că odată cu vârsta vine și experiența? Așa să fie? Indiferent de vârstă o femeie poate să fie de TOP. Vino alături de noi și iți arătăm că din primele zile vei putea realiza ceea ce ți-ai propus. Vei putea discuta la o cafea cu modelele noastre care ne sunt alături de peste 6 ani!

2. Recomanda-ne si castiga 1200$

Știm că ai mulți prieteni, iar împreună puteți câstiga bani fără prea mult efort. Recomandă-ne lor și pentru fiecare persoană care vine la un interviu, se angajeaza și începe să colaboreze cu noi tu primesti 100$ in fiecare luna timp de 12 luni, atâta timp cât își respectă contractul de colaborare, iar ei pot ajunge la venituri de 3500$/lună.
Afla mai multe!

3. Pachet personalizat de site-uri

Suntem alături de tine atunci când vine vorba de instrumentele de lucru. Iți punem la dispoziție o suită de platforme de chat, iar tu ai ocazia să le alegi pe cele cu care ești compatibilă. Vei deține mereu controlul asupra partenerilor de conversație și îi vei putea alege pe cei cu care ai cele mai multe interese în comun.
OFERTE UNICE PENTRU TINE
OFERTE UNICE PENTRU TINE

4. Dezvoltare financiara

Luxury iți garantează reușita. Cum? Pentru că suntem mereu alături de tine și te susținem în drumul tău spre a deveni un model de succes. Poți descoperi că nu fabulăm, pentru că ai drept exemplu modele reale Luxury care au fost și sunt în topuri, iar acest fapt se datorează ajutorului primit din partea echipei noastre care le oferă tot sprijinul de care au nevoie.

5. Dezvoltare personala

Deținem ingredientul care ne face speciali, pe care vei avea ocazia să-l afli daca te hotărăști să ne faci o vizită și să ne cunoști. Dar, iți putem garanta că dacă urmezi sfaturile trainerilor noștri și vei aplica strategia propusă de aceștia, iți vei putea pune în valoare toate abilitățile pe care le deții și iți vei putea construi o carieră de succes.

6. Echipa de profesionisti

Succesul reprezintă suma detaliilor, tocmai de aceea punem accentul pe echipa noastră de profesioniști. Împreună cu noi vei avea alături experți din toate domeniille care să te susțină în drumul tău spre succes. Specialiștii noștri sunt unii dintre cei mai buni, iar dacă ai întrebări despre companie, ni le poți solicita oricând.
Intra in echipa!

7. Familia Luxury

Realizăm lucruri minunate pentru că iubim ceea ce facem, iar continua dezvoltare ne motivează să fim eficienți și din ce în ce mai buni. Suntem siguri că încă din prima clipă în care ne vei cunoaște ne vei considera noul tau grup de prieteni, mereu acolo pentru tine, dispuși să te susțină în îndeplinirea visurilor.

8. Studio legal

Când spunem cadru 100% legal pe domeniul nostru, chiar suntem serioși și iți oferim o intreagă echipă de profesioniști care să te susțină în dezvoltarea profesională. Ai la dispoziție: avocați, juriști, contabili, consultanți fiscali, fotografi sau suport tehnic. Astfel, atât compania cât și tu, sunteți la zi cu legislația din România.
Castiga si tu!
OFERTE UNICE PENTRU TINE

Vreau sa fiu luxury!

Angajându-te în studioul nostru de videochat vei avea posibilitatea de a câștiga bani conversând pe internet, prin intermediul platformelor online, cu persoane din toate colțurile lumii.

Pe lângă aspectul financiar, acest job iți asigură îmbunătățirea aptitudinilor conversaționale și acumularea de cunostințe din cele mai variate domenii.
Noi am înțeles ca să fi fericită este esențial pentru ca totul să funcționeze optim.
Pentru ca TU să fi mereu fericită iți oferim libertatea de a alege cum și cât vei lucra pentru a-ți atinge obiectivele personale și profesionale.

Ai astfel la dispoziție trei ture de lucru și un program flexibil, pe care îl vei stabili împreună cu trainerul tău, pentru că noi am înțeles că obiectivele și nevoile voastre sunt diferite.

06:00 – 14:00
14:00 – 22:00
22:00 – 06:00

În acest sens, vei beneficia de un pachet de servicii personalizat, care va fi stabilit în urma discuției din cadrul interviului.
Astfel, dacă scopul tău este să iți cumperi o casa, vom stabili împreuna targetul, orele de lucru și perioada în care poți să iți îndeplinești obiectivul. Acest luru este valabil și dacă dorești să iți achizitionezi o mașină, să pleci în vacanța mult dorită sau să iți îmbunătățești look-ul.

OFERTE UNICE PENTRU TINE
Luxury lucrează transparent, legal și corect pentru ambele parți, având drept unic obiectiv să creștem împreună cu tine și să investim tot ce este nevoie pentru ca TU să te dezvolți pe toate planurile.
Luxury este despre și pentru femei puternice, care știu ce vor și fac un pas înainte pentru a-și atinge scopurile.
 

Acest website foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta mai buna de navigare. Click pe butonul "Accept" pentru a confirma.