logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Influencerii fac videochat in Bucuresti?

Te uiti mereu pe Instagram si te gandesti ca toate influenceritele pe care le vezi se duc in prea multe vacante, au parca prea multi bani sa isi cumpere atatea cosmetice si tratamente si parca au masini prea scumpe? Le banuiesti ca fac videochat non-adult in Bucuresti? Noi nu stim sigur. Unele cu siguranta fac videochat, iar altele pur si simplu castiga bani din online. Stii cine ar putea castiga bani din online si ar putea trai aceeasi viata in rasfat ca influenceritele romanesti? Chiar tu! Afla cum!

 

Videochat NON-ADULT

Nu este nevoie sa te dezbraci sa faci bani! Poate suna ciudat din partea unui studio de videochat de lux, insa oamenii au o idee foarte gresita despre videochat in general. Videochat-ul non-adult interzice nuditatea. Similar influencerilor, poti vorbi in fata unei camere, in timp ce miile de euro curg in contul tau bancar!

Asta nu inseamna ca nu trebuie sa muncesti! Videochat-ul non-adult presupune aptitudini de comunicare bine dezvoltate, un simt al umorului cultivat si chiar aptitudini psihologice. Orele pe care le petrece online un model de videochat non-adult sunt pline de interactiuni cu membri din toate tarile lumii, iar limba engleza este principalul avantaj! Daca nu stii limba engleza, iti va fi extrem de greu, daca nu imposibil, sa faci videochat non-adult.

 

Influencer videochat, un job netraditional

Pe langa orele petrecute online pe site-urile de profil, vei avea si conturi pe toate platformele de social media. Echipa Luxury Studio te va ajuta in acest sens si te va indruma in toate actiunile tale care tin de mediul online. Scopul principal este sa atragi atentia cat mai multor urmaritori, sa ajungi in TOP-ul clasamentelor pe platforme si sa faci multi, foarte multi bani fara sa te dezbraci. Acelasi lucru il fac si influencerii pe care ii vezi in fiecare zi in Maldive, in cele mai scumpe magazine de designeri, sau plimbandu-se in masinile de lux.

De ce nu ai putea fi tu cea care face toate aceste lucruri? Vara se apropie cu pasi repezi, iar planurile de vacanta incep sa se contureze. Tu unde ai vrea sa mergi in vacanta vara aceasta? Speram ca raspunsul tau nu este Mamaia de Nord sau Eforie, TU meriti mult mai mult!

 

Modelele de videochat de lux non-adult

Modelele Luxury Studio care fac videochat non-adult nu castiga la fel de mult precum cele care au ales sa faca videochat adult, insa incasarile lor se ridica la nivelul miilor de euro lunar si sunt, cu siguranta, mai mari decat salariile unei corporatiste in pozitie de management.

Andreea, unul dintre modelele de TOP videochat non-adult a castigat in luna Aprilie 2021 suma de $6.831.  I s-a parut cam putin, iar in luna mai a decis sa stea cateva ore in plus la studio si sa se pregateasca pentru o vacanta de vis alaturi de prietenii ei in iunie.

 

Vino si tu in echipa Luxury Studio si devino model online de videochat non-adult. Suna la numarul de telefon 0751124276 si programeaza un interviu! Abia asteptam sa te cunoastem si sa bem o cafea la studio!

 

 

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.