logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Te-ai hotărât să te alături sutelor de modele care lucrează în videochat? Felicitări! Ne bucurăm că ești tot mai aproape de a îmbrățișa o carieră de succes în această industrie.

Știm că alegerea studioului potrivit nu este ușoară, iar dacă ești curioasă să afli cum ar fi să lucrezi la Luxury Studio ca model videochat începător, citește în continuare articolul nostru.

Cum începe colaborarea cu noi?

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a lucra cu noi este să ne contactezi pentru un interviu. Contactează-ne telefonic, pe e-mail sau prin formularul de contact și programează o întâlnire cu echipa noastră de HR.

În cadrul acestei întâlniri, vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a desfășura activitatea de model. Sigur ești nerăbdătoare să afli cât mai multe despre culisele unui studio de videochat. Ca atare, nu ezita să ne adresezi toate curiozitățile tale.

Suntem aici să te ghidăm pas cu pas, pentru a-ți îndeplini visul. Astfel, de la interviu vom discuta despre venitul garantat pe care îl vei obține încă din primele luni. Da, ai citit bine, la Luxury Studio îți garantăm un venit sigur, chiar din prima lună.

Cum vei fi #happyatluxury?

Prețuim toate modelele cu care lucrăm, atât pe cele cu experiență, care fac parte de mult timp din echipa noastră, cât și pe cele care abia ne trec pragul. De aceea, când ne alegi pe noi, intri într-un studio videochat București profesionist, care crede și investește în creșterea ta.

Trainerii noștri dedicați te sprijină încă de la început. Cu ajutorul lor vei aprofunda psihologia masculină, vei deprinde tehnici de comunicare, îți vei dezvolta cunoștințele de limba engleză, vei învăța cum să fii mai cuceritoare și multe altele.

Pentru a fi #happyatluxury, avem pentru tine procente mari, de până 70% din încasările tale. Mai mult decât atât, primele 10 modele din fiecare lună, care semnează un contract cu noi, vor primi un cadou ALLY’SINS, care cu siguranță va fi pe gustul tău.

Bineînțeles, nu lipsesc bonusurile atractive, prin care îți răsplătim dedicarea și profesionalismul.

Alătură-te și tu miilor de modele care și-au îndeplinit visul la Luxury!

De la deschiderea primul studio, în anul 2010 și până în prezent, am format mii de modele și am îndeplinit visuri. Indiferent dacă modelele noastre și-au dorit o mașină nouă, haine create de designeri celebri, propria locuință, vacanțe memorabile, plata studiilor sau chiar deschiderea propriei afaceri, studioul nostru a fost punctul de plecare către îndeplinirea tuturor aspirațiilor.

Dacă vrei și tu să îți scrii povestea de succes alături de noi, vino în echipa noastră. Te asigurăm că ne desfășurăm activitatea legal, având alături o echipă de profesioniști, care au grijă să beneficiezi de condiții sigure de muncă. În plus, investim în dezvoltarea ta personală și profesională, experiența de lucru ca model de videochat fiind o continuă oportunitate de învățare.

Vrei să afli mai multe despre oferta noastră de angajare? Atunci te invităm să ne contactezi. Te vom surprinde cu un pachet de motivare, personalizat special pentru tine, deoarece fiecare model este unic pentru noi. Prin urmare, facem tot posibilul să ne adaptăm nevoilor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *