logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Istoria videochatului începe undeva la jumătatea anilor 90, primul site luând fiinţă, propriu-zis, în anul 1998, sub denumirea iFriends. Odată cu evoluţia şi perfecţionarea tehnologică, şi pe măsură ce aparatura necesară a manifestat o scădere a preţurilor, această industrie s-a bucurat de o dezvoltare surprinzătoare, ascensiunea începând după anii 2004-2005.

La ora actuală, această industrie funcţionează după o legislaţie foarte bine stabilită, fiind un domeniu care se bucură de un succes constant.

Ce înseamnă videochat?

În termeni foarte stricţi, videochat înseamnă un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice video, audio şi text.  Comunicarea se poate efectua în sistem premium, respectiv în formula unu la unu, în care comunicarea se produce între model şi un singur utilizator, dar şi în sistem freemium, asemeni unei emisiuni online la care pot participa mai multe persoane.

Evident, de succes se bucură videochat-ul premium, fiind reprezentativ pentru confidenţialitatea ambelor părţi şi pentru înlesnirea celor mai bune condiţii de comunicare şi de prestare a serviciilor disponibile.

Videochat-ul, conversaţii personalizate şi protejate

Îndepărtându-ne de definiţia strict tehnică a acestei  activităţi online, pătrundem într-o lume fascinantă, umbrită, totuşi, de prejudecăţi şi idei preconcepute.

Un studio videochat Bucuresti înseamnă mult mai mult decât o reţea de internet performantă şi aparatură de ultimă generaţie. Înseamnă dedicare, asumare, perseverenţă şi multă muncă, ale căror rezultate se oglindesc în eleganţa, farmecul şi profesionalismul modelelor care aleg să practice în mod legal şi în perfectă siguranţă această meserie.

Studioul de videochat – Comunicare, eleganţă şi stil

Videochat-ul poate fi practicat de oriunde, alegerea modelelor de a-l practica din propria locuinţă, reprezentând în trecut o alternativă. Succesul modelului nu este garantat doar de abilităţile pe care le deţine sau de aspect, ci şi de mediul în care îşi desfăşoară activitatea, de cadrele care apar pe fundal, de ţinute, elemente de make-up sau accesorii.

Astfel, un studio videochat reprezintă condiţia principală pentru ca un model să se bucure de succes, să aibă beneficii financiare substanţiale şi să îşi desfăşoare activitatea în condiţii de maximă siguranţă. 

Modelul de videochat, expresia unei întregi echipe

Studioul de videochat nu reprezintă doar locul în care se desfăşoară acest tip de comunicare, ci înseamnă o întreaga echipă de profesionişti care se va ocupa de instruirea şi formarea modelelor.

Astfel, fiecare model care activează în videochat beneficiază de îndrumare şi perfecţionare, atât în ceea ce priveşte noţiunile de lifestyle, consolidarea unei limbi străine şi a abilităţilor de comunicare, cât şi în îmbunătăţirea aspectului şi dobândirea noţiunilor de psihologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *