logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Sfaturi pentru ședinte foto reușite

Tocmai ai decis să devii model de videochat și urmează prima ta ședință foto? Lucrezi deja ca model, dar îți dorești să surprinzi cu noi fotografii? Indiferent de situație, sigur aștepți cu emoție momentul în care aparatul foto te va avea în prim plan.

După cum bine știi deja, fotografiile sunt esențiale profilului tău de model. De aceea, fiecare ședință foto trebuie să fie un succes, prin care tu să te evidențiezi și să atragi cât mai mulți membri în camera de videochat.

Iată câteva trucuri ce îți măresc șansele de a fi protagonista celei mai reușite ședințe foto.

Colaborează cu profesioniști

Se spune că alegerea unui fotograf profesionist este cheia succesului unei ședințe foto. Deși este adevărat, dedicarea și pregătirea întregii echipe sunt esențiale, de asemenea.

De aceea, la Luxury Studio colaborăm cu oameni din domeniu foarte bine pregătiți, pentru a imortaliza cele mai inspirate ipostaze, care fac deliciul unor fotografii perfecte.

Planifică din timp

Planifică din timp ziua în care va avea loc ședința foto. Cu siguranță, nu îți dorești ca o situație neprevăzută să stea în calea unor fotografii perfecte.

De asemenea, este important să afli care sunt cerințele fotografului și recomandările lui legate de tematică. O discuție deschisă cu fotograful te ajută să stabilești detalii importante, legate de ținute, locație sau chiar de atitudinea ta.

Suficientă odihnă și hidratare

Un somn odihnitor și o hidratare corespunzătoare fac minuni pentru starea ta de bine, dar și pentru piele. Acestea sunt obligatorii înaintea unei sesiuni foto. După un somn de 8-10 ore, pielea ta capătă un aspect proaspăt, ce se va observa și în fotografii.

Mai mult, somnul suficient te va ajuta să elimini stresul, să îmbunătățești starea de bine și să fii mult mai relaxată.

Ținute inspirate

În funcție de tematica pe care ai gândit-o pentru ședința foto, urmează să alegi cele mai inspirate ținute. Explorează stiluri și culori care se potrivesc cu imaginea pe care vrei să o transmiți, întrucât garderoba este o extensie a brandului tău personal.  

Nu în ultimul rând, alege haine confortabile, în care să te simți încrezătoare. Acestea contribuie la o atitudine pozitivă, de care cu siguranță vei avea nevoie.

Make-up și hairstyling profesional

Așa cum este firesc pentru orice ședință foto profesională, machiajul și coafura revin în grija echipei de make-up și hairstyling. Cu ajutorul lor, întregul proces de înfrumusețare va fi adaptat preferințelor tale și luminii fotografului, iar rezultatul te va încânta.

Exersează și distrează-te

Unele expresii și posturi te pot avantaja mai mult decât altele. Exersează, află ce te pune mai bine în valoare și fii pregătită să te distrezi.

Energia pozitivă este contagioasă și poate transforma o ședință foto obișnuită într-una memorabilă. În plus, îi oferă fotografului oportunitatea de a te cunoaște și a evidenția, prin ipostazele surprinse, laturi ale personalității tale, pe care încă nu ai avut ocazia să le cunoști.Ca un ultim sfat, îți recomandăm să nu te concentrezi foarte mult pe rezultat, ci pe cât de distractivă poate fi întreaga experiență a unei ședințe foto. Având sprijinul unor profesioniști în videochat București, succesul va fi unul garantat.

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.