logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Lucrezi in mediul online si este crucial sa iti cunosti publicul. Profesia iti dezvaluie drumul spre statutul de maestra a psihologiei masculine. Asadar, trebuie sa stii cum sa o aplici corect si cum sa iti ajustezi atitudinea in orice situatie. Cel mai bun studio de videochat te va ajuta in acest sens. Publicul cel mai numeros se afla in Statele Unite ale Americii, Australia si Marea Britanie. Vom afla impreuna ce vor barbatii cu adevarat. Esti pregatita de lectia de geografie demografica?

 

Statele Unite ale Americii

Barbatii americani sunt mai greu de categorizat. Diversitatea, cat si numarul foarte mare, dezvaluie o serie de trasaturi distincte. Acestia au cu siguranta un lucru in comun: aprecierea frumosului. Ei prefera femeile active si naturale carora le face placere sa isi petreaca timpul in natura. Le face placere sa poarte discutii pe subiecte usoare si de regula evita subiectele tabu intr-un cadru erotic. Poti observa ca mentin o atmosfera destinsa si usoara, una in care toata lumea se simte confortabil si in siguranta. Acelasi lucru il vei face si tu.

Masculinitatea lor se invarte in jurul sistemului “fapta si rasplata”, iar asta se datoreaza modului in care au fost crescuti. Este un sistem simplu pe care il vei observa imediat, odata cu nevoia lor acuta de validare. Asta iti va simplifica foarte mult procesul psihologic. Vei afla ariile in care barbatul din fata ta trebuie validat si te vei asigura ca ii vei oferi un boost de incredere in sine. Un model online de succes profita de toate aceste informatii si le foloseste cu istetime. Taramul tuturor posibilitatilor ne ofera unii dintre cei mai placuti si ambitiosi barbati, de-a dreptul deliciosi!

 

Australia

Barbatii de nationalitate australiana nu sunt romantici in sensul traditional, nu este punctul lor forte. Totusi, ei valorifica sentimentul de intimitate si apreciaza deschiderea emotionala din partea unei femei. O buna parte din personalitatea lor se invarte in jurul sportului, iar daca stii sa atingi latura aceasta a ta, iti vor manca batoane de proteine din palme.

Simtul umorului nu le lipseste, deci nu iti va lipsi nici tie. Gaseste momentul oportun, lanseaza un comentariu amuzant si priveste cum li se lumineaza fata. Barbatii din aceasta tara nu sunt greu de multumit. Tine cont de lucrurile mentionate mai sus si subjga-i farmecelor tale!


Marea Britanie

Britanicii sunt politicosi si timizi in viata de zi cu zi, dar complet diferiti in mediul intim.

Uita de subtilitate! Fii sincera si directa, vor aprecia asta la tine si iti vor raspunde cu aceeasi moneda. Partea lor masculina este plina de mandrie, deci nu le spune niciodata ce sa faca, sugereaza-le! Aplica tehnici psihologice, planteaza o idee in mintea lor si da-le impresia ca ei sunt autorii. Iti va placea sa vezi ideea ta venind din partea lor.

Vei observa curand ca britanicilor le place sa cocheteze cu un simt al umorului usor diferit. Cel mai bun sfat? Documenteaza-te inainte pe tema aceasta si urmareste cateva show-uri britanice de comedie stand-up. Vei intelege curand ce stil abordeaza acestia si il vei aplica in conversatia cu ei. Nu te lasa fermecata de accentul puternic si academic, barbatii britanici sunt usor de cucerit!

Asadar, acum ca ai aflat ce vor barbatii in functie de tara de provenienta, vei stii cum sa le atragi atentia si cum sa le cuceresti inimile. Daca te intrebai pana acum ce anume trebuie sa faci pentru a avea cele mai mari incasari din industria videochat-ului, acum stii. Trebuie sa te informezi si sa fii deschisa spre invatare.

Avem o curiozitate: care tipologie ti se pare mai interesanta? Lasa un comentariu mai jos si spune-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *