logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Asa cum ai observat deja, in fiecare anunt de angajare la videochat se cere un nivel cel putin conversational de limba engleza. Defapt, chiar se pune accentul pe tema asta. Probabil te-ai intrebat de ce este atat de important. Noi iti vom raspunde mai jos!

 

1. Vei interactiona cu publicul strain

Nicio persoana din Romania nu va avea acces la video-urile tale, asadar tot publicul va fi din tari straine. Estimativ, exista in jur de 400 de milioane de oameni in lume care sunt vorbitori nativi de limba engleza. In cadrul programului de noapte, datorita diferentei de fus orar, membrii cu care vei comunica se afla in Statele Unite ale Americii, Australia si uneori Asia. Avantajul acestui program este ca toti acesti membri vor proveni din tari cu un grad foarte mare de dezvoltare. Acest lucru se traduce intr-un castig mult mai substantial pentru tine.

 

2. Mai multe subiecte de discutie

Avand cunostinte solide de limba engleza, vei putea intretine conversatiile private pentru mai mult timp. Vei avea mai multa incredere in tine iar asta va aduce la suprafata adevarata ta personalitate. Naturaletea cu care vei conduce discutia il va face pe membru sa isi doreasca sa investeasca timp si nu numai, doar pentru prezenta ta. Suna bine, nu?

 

3. Vei naviga mult mai usor mediul online

Spatiul tau de munca este online. Cunoscand limba engleza, iti va fi mult mai usor sa te familiarizezi cu toate site-urile si cu mediul web de care te vei folosi zilnic. Globalizarea a atins cote maxime, iar asta inseamna ca prima limba de circulatie internationala se afla in toate domeniile de activitate. Asadar, o vei intalni in divertisment, cultura, educatie, dar preponderent online. Cat de usor este sa navighezi prin informatia online in limba romana? Acelasi lucru se poate realiza si pentru engleza.

 

Asadar, lucrurile devin mult mai simple pentru tine daca te implici in cunoasterea limbii engleze. Te va ajuta in viata de zi cu zi, dar in domeniul videochat-ului iti va aduce mult mai multe foloase! Cel mai important dintre ele este cresterea incasarilor. Cine nu vrea asta?

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *