logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Este deja cunoscut faptul ca Romania este capitala mondiala in acest domeniu. Luand in considerare faptul ca in Bucuresti sunt cele mai multe studio-uri de videochat, putem spune ca Luxury Studio este pozitionat perfect din acest punct de vedere, in zona Iancului, pentru a fi mai precisi. Anunturile de angajari videochat sunt peste tot acum. Stii de ce? Pentru ca munca in acest domeniu a devenit una dintre cele mai bine platite profesii pentru femei.

 

Romancele si videochat-ul. Ce parere au?

Opinia generala ne spune ca romanii si romancele se impotrivesc acestui stil de viata sau acestei alegeri, mai degraba spus, si il critica de fiecare data cand au ocazia. La simpla rostire a cuvantului “videochat”, cineva stramba din nas sau face o grimasa pentru a se asigura ca isi exprima nemultumirea. Cu toate acestea, are loc un fenomen interesant pe meleagurile noastre. Se pare ca de fiecare data cand un model online raspunde la intrebarea “cat castig la videochat?”, departamentul de resurse umane devine foarte ocupat cu semnarea de noi contracte. Sa ii spunem ipocrizie? E un cuvant cam dur. Vom da vina pe lipsa de informare cu privire la acest domeniu. Multi oameni nu inteleg cu adevarat ce se intampla intr-un studio de videochat din Bucuresti si isi fac fel de fel de idei, din ce in ce mai traznite. Unii oameni ar fi cu adevarat surprinsi sa vada nivelul de profesionalism cu care se trateaza defapt subiectul.

 

Angajari videochat. Cum stau lucrurile cu adevarat?

Intra pe Google si cauta simplu: “angajari videochat”. Cate recomandari de studio-uri iti apar?

In ultimii ani s-a investit foarte mult in publicitatea acestor studio-uri si fiecare angajator incearca sa aduca un plus pe piata cu anunturi de angajari videochat din ce in ce mai atractive. Primele rezultate pe motoarele de cautare iti vor da numele unor anumite studio-uri. Asta nu inseamna neaparat ca sunt cele mai bune. Asta inseamna ca primele doua sau trei au investit cel mai mult in publicitate. Stii de unde au bani in plus pentru publicitate agresiva? Din comisionul modelelor.

 

Daca facem o analiza simpla a tuturor anunturilor de angajari videochat, vom vedea ca majoritatea promit sume exorbitante care sunt foarte greu de obtinut. Ceea ce nu stiu candidatele care vad astfel de anunturi este ca majoritatea studio-urilor ofera un procent relativ mic din suma totala. Luxury Studio are obiceiul de a investi mult mai mult in modelele care ii trec pragul, asadar ne mandrim sa spunem ca suntem unul dintre studio-urile cu cele mai inalte comisioane oferite modelelor.

 

Este nevoie doar de o echipa de succes care sa intelega si sa aprecieze nevoile si personalitatea modelelor pentru a le arata drumul spre performanta. Asadar, in ceea ce priveste ideea de angajari in videochat, lucrurile sunt exact ca in oricare alt domeniu. Cantaresti ofertele si alegi ce este cel mai bine pentru tine, e simplu!

 

Un lucru e sigur: Luxury Studio are o experienta in domeniu de peste 14 ani si si-a facut temele. Stim exact de ce ai nevoie si intelegem cat de importanta este corectitudinea, atat pentru modele, cat si pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *