logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Te-ai gandit vreodata ce tip de model de videochat ai putea fi?

Stabilirea unei identitati pentru un model de videochat poate pune probleme uneori. In realitate, este destul de simplu. Afla ceea ce iti place sa faci cu adevarat, studiaza-ti reactiile si iti vei da seama cu siguranta! In domeniul acesta exista mai multe tipuri de personalitati bine stabilite, iar Luxury Studio te poate ajuta sa iti gasesti identitatea de model online. Asadar, poti fi un model glamour, amator, matur, dominant sau sa aderi la categoria “young girls”. Cum decizi? Afla mai multe despre fiecare tipologie!

 

Amatoare

Toti incepem de undeva, iar acest lucru arata cat de curajosi suntem!

Un model amator este un model la inceput de drum care nu este inca foarte sigur pe fortele proprii. Acest model inca exploreaza feminitatea, senzualitatea sau arta conversatiei. Ea isi testeaza limitele, afla lucruri noi despre ea insasi, despre publicul ei sau poate este inca in training. De asemenea, modelele care aleg sa lucreze de acasa si sunt inca la inceput fac parte din aceasta tipologie.

 

Glamour

Un model Glamour este intruparea feminitatii traditionale.

Ea se bazeaza pe miscari de felina, pe o tinuta clasica si eleganta si pe o minte agera.

Modelul Glamour isi cunoaste corpul in totalitate si este constienta de efectul pe care il are asupra publicului. Fara prea mult efort, ea foloseste limbajul corpului si isi ajusteaza atitudinea in functie de situatie pentru a obtine mereu ce isi doreste. Si reuseste!

 

Matura

Un model matur are toata experienta de partea sa. Experienta este cea care o ajuta sa interpreteze mai bine si mai repede anumite situatii si sa actioneze in consecinta. Modelul matur este mult mai confortabil in pielea sa. Femeile se descotorosesc de complexe puerile dupa un aumit numar de ani. Aceasta tipologie de model online a trecut prin mai mult de 40 de primaveri si se mentine la fel de frumoasa ca dupa primele 20.

 

Young girl

Tineretea este trecatoare, dar cine spune ca nu ne putem bucura la maxim de ea?

Modelul “Young girl” se afla in una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii. Ea se indreapta spre statutul de maturitate, insa isi pastreaza inocenta si dragalasenia din privire. Asadar, se foloseste de copilaria fizica si mentala pentru a atinge si cele mai reci minti. In garderoba ei vei gasi tinute vesele, colorate, agrafe de par, ciorapi in culori neon si elastice pufoase cu care isi face doua codite din cand in cand. Ea reuseste sa atraga privirile instant!

 

Dominanta

Modelul dominant arunca o singura privire iar interlocutorul intelege imediat ce are de facut. Ea este o femeie stapana pe sine, convingatoare, aspra, dar in acelasi timp destul de materna. Nu ii este straina partea umana care are nevoie de dominanta, ea a studiat deja acest lucru si ii intelege toate ramificatiile. Isi cunoaste limitele, insa nu se da inlaturi in a le testa pe ale altora. Personalitatea ei dominanta este ceea ce publicul adora la ea si motivul pentru care atrage admiratori.

 

Asadar, acum ca stii mai multe lucruri despre fiecare model de videochat, poti lua o decizie informata. Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti te asteapta! Cu care dintre cele de mai sus te identifici cel mai mult? Daca nu esti hotarata inca, haide sa descoperim impreuna la Luxury Studio! Aici poti fi cine vrei tu.

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.