logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti continua sa ofere locuri de munca! Exista foarte multe companii care au declarat faliment in perioada pandemiei sau care nu au reusit sa isi mentina toti angajatii. Din pacate, aceasta este situatia in majoritatea tarilor. In ciuda tuturor intamplate, Luxury Studio continua sa ofere job-uri sub forma colaborarilor. Afla mai jos cum putem face asta!

luxury videochat fete luxury studio videochat fete model videochat bucuresti online model bucuresti

Vei semna un contract

Stiai ca Romania este capitala mondiala a industriei videochat-ului? Luxury Studio respecta toate normele legale impuse de statul roman. Tocmai de aceea, fiecare model semneaza un contract de colaborare perfect legal inainte de a incepe activitatea. Pentru ca mentinem un set de valori importante pentru noi unde corectitudinea primeaza, castigurile tale vor fi virate in contul bancar personal de doua ori pe luna, in datele de 5 si 15 ale lunii.

angajare videochat bucuresti angajare bucuresti

Varsta minima 18 ani

Primul lucru de care vei avea nevoie pentru a incepe o cariera in videochat este varsta de 18 ani implinita! Din punct de vedere legal, nu vei putea semna un contract de colaborare in caz contrar. Daca vezi un anunt de angajare videochat si vrei sa aplici, dar nu ai inca 18 ani, asteapta pana ii implinesti!

luxury videochat fete luxury studio videochat fete model videochat bucuresti online model bucuresti

Limba engleza

Este foarte important sa stii limba engleza inainte de a deveni un model de videochat. De ce? Vei interactiona online cu membri din toata lumea. Prima limba de circulatie internationala este limba engleza, insa daca tu stii si franceza sau spaniola, cu atat mai bine! Contrar opiniei generale, videochat-ul se bazeaza in primul rand pe arta conversatiei. Cunostintele de limba engleza sau orice alta limba straina te vor ajuta sa atingi cele mai mari castiguri!

studio videochat bucuresti videochat bucuresti videochat iancului videochat vatra luminoasa luxury studio videochat luxury studio videochat bucuresti echipa de succes model videochat

Motivatie

Trainerii profesionisti Luxury Studio vor fi alaturi de tine la fiecare pas! In plus, staff-ul celui mai bun studio de videochat este exclusiv feminin. Vei afla cum sa folosesti farmecul personal in favoarea ta, cum sa atragi cat mai multi membri si cum sa ii mentii in conversatii private.

videochat fi model de videochat cat castig la videochat beneficii videochat beneficii studio

In acelasi timp, un model de videochat are ambitie, motivatie si ore petrecute online! Din fericire, Luxury Studio iti ofera posibilitatea de a castiga de 3X mai multi bani! Am dezvoltat un sistem care permite modelelor sa fie online pe cel putin 3 platforme freemium in acelasi timp! In plus, un minut pe site-urile premium incepe de la $1.99, in timp ce pe site-urile freemium acesta incepe de la $6. Asadar, alaturi de Luxury Studio poti castiga de 3X mai mult!

angajare videochat bucuresti angajare bucuresti

In timp ce multe firme si companii declara faliment sau isi concediaza angajatii, Luxury Studio continua sa posteze anunturi de angajare videochat. Suntem alaturi de tine! Fiecare femeie este unica si are o frumusete aparte, iar o cariera in videochat este extrem de profitabila!

Ce mai astepti? Scrie-ne in fereastra din dreapta chiar acum si programeaza un interviu! Te asteptam la sediul nostru din zona Piata Iancului!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *