logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Ce ai face daca ai avea de 3x mai multi bani?

Imagineaza-ti cum ar fi sa castigi de 3x mai mult.

De 3x mai multe incasari direct in contul tau bancar, de 2 ori pe luna. Cat crezi ca ai putea castiga la videochat? Luxury Studio este locul potrivit pentru a ajunge la aceasta performanta. Tu poti fi de 3x mai fericita!

 

Premium Vs Freemium

Site-urile Premium te determina sa iti desfasori activitatea online intr-o maniera exclusivista. Asta inseamna ca poti fi online pe un singur site. Cele Freemium iti ofera mai multa flexibilitate. Luxury Studio a dezvoltat un sistem care iti permite sa fi online pe cel putin 3 site-uri in acelasi timp. Astfel poti castiga de 3x mai multi bani. Suna tentant, nu-i asa? Mai mult decat atat, un minut pe un site Premium intr-o sesiune privata iti va aduce $1.99, insa pe celelalte site-uri poti castiga $6 pe minut.

 

Un alt avantaj al site-urile pe care poti fi online la Luxury Studio este posibilitatea de a primi tip-suri. Ele reprezinta cadouri trimise de catre membri care iti apreciaza personalitatea.

 

100% din incasari la videochat!

Luxury Studio iti propune 100% din incasari in primele 2 luni. Programul familiei Luxury este unul flexibil, noi suntem orientati spre rezultate si spre depasirea pragurilor de castig. Pentru a putea accesa 100% din incasari, este necesar un minim de 85 de ore online pe perioada.

 

Ai observat ca modelele Luxury Studio au mereu un zambet pe buze? Suntem mandri sa spunem ca oferim cele mai bune conditii de munca din industrie. Luxury Studio nu sustine conceptul de penalizari, iar modelele noastre nu sunt limitate la reguli stricte. De 3x mai fericite, membrele familiei Luxury se simt ca acasa de fiecare data cand vin la studio.

 

Prin urmare, studio-ul de videochat din zona Iancului este spatiul in care tu vei putea sa castigi de 3x mai mult si sa fii de 3x mai fericita. Acum ca ai aflat cum sa iti triplezi incasarile, spune-ne intr-un comentariu cum ti-ai petrece timpul daca ti-ai permite de 3x mai multe lucruri?

 

Modelele noastre aleg sa viziteze destinatii exotice, sa se rasfete la saloane de infrumusetare sau la sesiuni serioase de shopping. De asemenea, multe dintre acestea investesc in dezvoltarea personala si urmeaza cursuri de design interior, limbi straine sau dedica din timpul liber hobby-urilor.

 

Urmatorul pas este sa programezi un interviu sunand la numarul de telefon 0751124276. Te asteptam la un ceai!

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.