logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Numărul crescut de platforme online deschide noi oportunități de a câștiga bani, prin crearea și partajarea de conținut. Cu siguranță ai auzit până acum de OnlyFans – o platformă online care, deși a fost lansată în anul 2016, abia acum a început să se bucure de mai multă popularitate.

Citește în continuare ce presupune să fii creator de conținut pentru OnlyFans, cum funcționează, dar și cum te poate ajuta ca model de videochat.

Cum a fost lansată platforma OnlyFans?

OnlyFans a fost lansată în anul 2016, de către investitorul britanic Timothy Stokely, ca o platformă de socializare. După cum sugerează și denumirea ei (Only Fans – doar pentru fani), aceasta a fost dedicată personalităților din showbiz pentru a interacționa cu fanii lor.

Dat fiind potențial uriaș pe care îl prezenta încă de la înființare, 2 ani mai târziu 75% din companie este cumpărat de Leonid Radvinsky, deținător al mai multor site-uri de videochat. Odată cu noua conducere, platforma a urmat și o altă direcție – prin promovarea conținutului video pentru adulți.

Cum funcționează OnlyFans?

OnlyFans este dedicată exclusiv adulților, iar înregistrarea este gratuită. Utilizatorii pot alege dacă doresc să devină creatori de conținut sau fani, existând astăzi peste 130 de milioane de persoane în întreaga lume care folosesc această platformă.

De asemenea, utilizatorii achită abonamente între 4,99 dolari și 49,99 dolari pentru a avea acces la conținutul pe care îl doresc. În calitate de creator conținut OnlyFans, poți alege tariful pe care vrei ca fanii tăi să îl achite, astfel încât să îți poată accesa pagina.

De la creator de conținut OnlyFans la model de videochat

Avantajele de a colabora cu un studio videochat sunt incomparabile cu cele ale platformei OnlyFans, datorită sprijinului de care beneficiezi încă din prima zi.

Un studio investește în formarea ta ca model cu traininguri susținute de traineri calificați, îți pune la dispoziție o cameră cu un decor unic, de unde să îți poți desfășura activitatea și toate echipamentele necesare, astfel încât tu să te concentrezi doar pe ceea ce contează pentru tine – crearea de conținut atractiv pentru comunitatea ta de admiratori.

Cu toate acestea, OnlyFans te poate ajuta în formarea ta ca model și în identificarea tipului de conținut pe care vrei să îl realizezi.

Activitatea pe care o desfășori pentru a crea conținut atractiv, care să atragă un număr mare de fani, îți va fi de mare ajutor atunci când îți dorești să parcurgi o nouă etapă, cea de a deveni model de videochat.

Spre deosebire de OnlyFans, videochatul este o industrie în care vei fi sprijinită tehnic și moral, vei lucra în baza unui contract legal și vei avea alături o echipă care se va asigura că vei arăta de fiecare dată minunat în fața camerei.

Nu în ultimul rând, datele tale personale sunt protejate, iar bonusurile de performanță și premiile cu care vei fi surprinsă cu siguranță nu te vor dezamăgi.

Fie dacă ești creator de conținut OnlyFans sau pur și simplu te interesează această oportunitate de câștig online, vei găsi de fiecare dată o ușă deschisă pentru angajări videochat, care să îți prezinte noi orizonturi în cariera ta de model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *