logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

De cele mai multe ori, aceasta este singura problema pe care si-o pun fetele si femeile care isi doresc sa devina modele online. Primul gand nu este “este asta o profesie pentru mine?” sau “oare cati bani as castiga?”. Singura procupare este legata de opinia altora. Haide sa exploram putin aceasta idee. De ce conteaza pentru tine atat de mult parerea celor din jur si ce s-ar intampla, mai exact, daca ai incepe sa faci videochat.

 

De ce iti pasa?

“Lumea”, in termeni populari, va avea mereu ceva negativ de spus, indiferent de circumstante. In orice fapta buna pe care o faci, se va gasi un carcotas care sa emita un comentariu rautacios. Raspunde-ti sincer la urmatoarea intrebare: “In ce fel ma ajuta pe mine opiniile altora si ce beneficii imi aduc in viata?”.

 

Exista oameni care pretind ca nu traiesc dupa regulile societatii. Ei ne spun ca nu le pasa ce cred altii, ca pe ei nu ii afecteaza nimic, iar viata e facuta sa fie traita si atat. Totodata, aceeasi oameni incearca din rasputeri sa isi impresionezii sefii, parintii, vecinii si prietenii. Asadar, le pasa.

 

Diferenta dintre acest tip de atitudine si adevarata eliberare de falsele reguli morale ale societatii este data de increderea in sine. Tu ai incredere in tine indeajuns incat sa nu iti doresti sa impresionezi toti oamenii pe care ii cunosti si sa nu fii afectata de parerea negativa a oamenilor? Daca raspunsul tau este da, inseamna ca ai facut un progress enorm fata de generatiile anterioare.

 

Cum vor reactiona parintii, matusile si prietenii?

Luxury Studio ofera confidentialitate in adevaratul sens al cuvantului. Daca nu esti pregatita sa le spui cunostintelor ca esti model online, nu o va face nimeni in locul tau. Sa presupunem totusi ca le vei spune. Ce se va intampla?

 

 

Parintii vor fi confuzi si cel mai probabil veti avea o discutie lunga pe aceasta tema. Este de datoria ta sa ii educi cu privire la ce se intampla defapt intr-un studio de videochat, sa le indepartezi ideea de prostitutie pe care o asociaza profesiei si sa le explici ca esti adult, iar aceasta este o decizie personala cu care tu esti comfortabila. Nu uita ca pentru a putea deveni model online, este obligatoriu sa fi implinit deja varsta de 18 ani.

 

 

Prietenii te vor sustine, iar daca nu, este clar ca nu iti erau defapt prieteni. Matusile, vecinele si bunicutele din scara blocului vor intelege intr-un final ca nu le priveste acest aspect al vietii tale, iar timpurile sunt diferite acum. Din fericire, nu mai traim sub un val de pudoare, lipsa de educatie si de optiuni.

 

 

Asadar, uite ce o sa spuna lumea despre tine daca incepi sa faci videochat. Ti se pare ca ar lua tara foc? Nu. In schimb, tu ai castiga sume in randul miilor de euro o data la 2 saptamani.

Contacteaza-ne pentru un interviu: 0751124276

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *