logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Multe persoane uita ca dincolo de conceptul tabu si opiniile altora, videochat-ul este un job. Orice loc de munca are un cod de etica sau de reguli, un set de valori prestabilite care trebuie respectate. Spre exemplu, stiai ca in videochat-ul NON-ADULT nuditatea este interzisa? Modelele care nu respecta aceasta regula, fie trec pe partea de ADULT, fie gasesc o alta optiune. Urmand ideea unui loc de munca obisnuit (dar mult mai banos), haideti sa facem o paralela intre un studio de videochat si o corporatie.

 

Cum functioneaza?

Asemenea unui oricare alt loc de munca, exista echipe separate si roluri separate care se ocupa cu diverse lucruri in cadrul companiei. Desi fiecare functie are un set de diferit de sarcini, toate persoanele din companie lucreaza spre acelasi scop: capitalul financiar. Aceasta idee este mult mai accentuata intr-un studio de videochat, avand in vedere ca nivelul castigurilor este mult mai inalt. Spre exemplu, Luxury Studio dispune de o echipa de traineri profesionisti si un board puternic de management cu experienta. In plus, support-ul IT, departamentele de social media si resurse umane, impreuna cu alte roluri esentiale se asigura ca modelele Luxury Studio videochat pornesc cu dreptul in cel mai profitabil domeniu din Romania.

 

Ierarhia si efortul

Ai observat ca atunci cand aplici la un job obisnuit pe site-urile de recrutare, poti alege un nivel? De regula acestea sunt semnalate cu termenii entry, middle si senior. In cadrul unei multinationale, spre exemplu, un incepator ocupa o pozitie de entry-level, iar mai apoi avanseaza pe scara job-ului.

Aceasta structura nu este diferita de ceea ce se intampla in cadrul unui studio de videochat. Un model incepator nu va putea castiga din prima zi recordul modelului de TOP care are o experienta de cativa ani.

 

Fiecare model de top ajunge sa doboare recorduri peste recorduri in incasari prin efort, adica ore petrecute online si prin colaborarea cu trainerii studio-ului. Relatia de incredere si prietenie dintre modelele de videochat si trainerii profesionisti este, am spune noi, cheia succesului. De ce? Trainerii detin informatii si tehnici insusite de-a lungul anilor, dar si aptitudini psihologice utile interactiunilor in scop profesional. Astfel, trainerii sunt capabili sa fie alaturi de modele la fiecare pas, sa le ajute sa isi creeze o audienta fidela si sa le conduca spre succes.

 

Ti-ai dori sa faci parte din echipa Luxury Studio videochat Bucuresti?

Suna-ne la numarul de telefon 0751124276! Te asteptam cu drag la un interviu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *