logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Ce parere au modelele de la videochat despre critici

Fiecare dintre noi avem o parere bine definita despre videochat si despre fetele care aleg acest tip de colaborare.

Atat in mediul digital, cat si in viata de zi cu zi, de cele mai multe ori videochat-ul nu este vazut intr-un mod pozitiv. Totodata, nu putem ignora faptul ca societatea romanesca a mai evoluat din acest punct de vedere si ca observam o usoara deschidere spre subiect. Acest fenomen ni se pare cel putin interesant, avand in vedere ca Romania este lider global in domeniul videochat-ului. Haideti sa aflam impreuna ce parere au modele Luxury Studio despre criticile publicului larg.

 

“Castigam de 3x mai mult la videochat”

Ioana, model Luxury Studio de 2 ani ne-a spus ca nu intelege de ce romanii continua sa blameze industria impreuna cu modelele sale. “Nu vad motivul, pur si simplu. Atata timp cat eu castig bani, sunt independenta la videochat si ma pot bucura de tot ce imi doresc, sunt cea mai fericita! Parintii mei stiu, prietenii ma sustin, iubitul meu la fel, nu ranesc pe nimeni, chiar nu inteleg.”

Ioana a ales acum 2 ani sa vina in familia Luxury de la un alt studio. “Ideea e ca acolo lucram exclusiv cu site-uri premium si nu mi se parea ca ajung la sumele promise. Luxury Studio mi-a aratat ca pot fi online pe cel putin 3 platforme freemium in acelasi timp. Deci acum castig de 3x mai mult in aceeasi perioada. Trebuia sa vin mai devreme aici.”.

 

De ce ne-ar afecta?

Modelele Luxury Studio sunt femei inteligente, asumate si independente. Intrebate ce parere au despre criticile oamenilor cu privire la domeniu, ne-au raspuns simplu: “Nu ne afecteaza. Ne permitem de 3x mai mult decat cei care ne critica. Niciunul dintre ei nu a intrat intr-un studio de videochat, nici macar nu stiu ce se intampla cu adevarat. Cum poti critica ceva ce nu cunosti?”

 

Pareri negative sau lipsa de informatii?

De cele mai multe ori, persoanele care ajung sa emita critici despre videochat, si in special despre angajari videochat, nu cunosc domeniul sub nicio forma. Lipsa informatiei, sau mai grav, dezinformarea, ii determina sa isi creeze idei gresite despre domeniul videochat-ului. Modelele Luxury Studio sunt constiente de acest lucru si tocmai de aceea nu se angajeaza in dezbateri. Independente financiar si fericite, ele continua sa isi cladeasca singure viata pe care si-au dorit-o mereu.

 

Daca iti doresti si tu sa castigi de 3x mai mult sau sa afli de ce modelele Luxury Studio sunt cele mai rasfate femei din capitala, te asteptam cu drag la un interviu!

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.