logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Ti-ar placea sa castigi de 3x mai mult decat incasarile pe care le ai acum?

Cu siguranta te-ar incanta sa ai de 3x mai mult timp pentru tine. Ai putea fi de 3x mai fericita cu Luxury Studio! Citeste in continuare si afla de ce Luxury Studio este varianta perfecta pentru tine!

 

3x mai multi bani

Stiai ca la Luxury Studio poti fi online pe cel putin 3 site-uri Freemium in acelasi timp? In acest fel, poti castiga de 3x mai multe incasari. Nu va trebui sa fii online pe un singur site, ca intr-o colaborare exclusiva. Pe site-urile Premium bine cunoscute, un minut in sectiunea de private incepe de la $1.99, insa pe site-urile Freemium, acesta incepe de la $6. In plus, pe aceste site-uri poti primi tips de la diversi fani, lucru de care nu te poti bucura pe cele Premium.

 

3x mai mult timp pentru tine

Pe site-urile Freemium pe care vei fi online la Luxury Studio vei putea castiga in 3 ore echivalentul a 9 ore online pe site-urile exclusiviste. Acest lucru se traduce in mai mult timp pentru tine. Lasa-ne un comentariu si spune-ne cum ai fructifica timpul in plus. Ai petrece mai mult timp cu familia si cu prietenii? Poate ai putea reveni la hobby-ul acela de care nu ai mai avut timp in ultimele luni.

 

3x mai fericita cu Luxury Studio

Mai multe incasari, mai mult timp, mai multa fericire! Luxury Studio nu impune reguli stricte precum un numar fix de ore online sau penalizari. Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru aceste lucruri. De asemenea, modelele Luxury Studio nu sunt determinate sa aleaga anumite tinute sau incaltari incomode. Incasarile sunt mereu depuse de 2 ori pe luna direct in contul tau bancar. Ne place sa mentinem o atmosfera prietenoasa si sa ne bazam pe corectitudine.

 

Cel mai important lucuru pentru noi este ca tu sa fii fericita!

Locatie Semi-Centrala

La cateva minute de statia de metrou Iancului, Luxury Studio se afla intr-o zona linistita, Vatra Luminoasa. Iti va fi foarte usor sa ajungi la noi, din aproape orice zona. Mai mult decat atat, daca alegi programul de noapte, vei evita traficul bucurestean si vei ajunge intr-un studio amenajat cu gust, unde poti castiga de 3x mai mult!

 

Asadar, te invitam la sediul nostru pentru un interviu! Programeaza unul chiar acum sunand la numarul de telefon 0751124276. Te asteptam la o cafea!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *