logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Ce încasări record poți avea dacă lucrezi că model la Luxury Studio?

Indiferent de generație, venitul obținut este unul dintre principalele criterii de alegere a unui loc de muncă. Așa se face că pentru o mare parte a generației Z, nivelul salarial este decisiv în acceptarea sau refuzarea unei oferte de lucru.

În acest context, ne bucurăm să fim în topul celor mai succes studiouri de videochat din România, cu încasări uriașe în fiecare lună.

Vrei să ni te alături și ești curioasă să afli cât poți câștiga la Luxury Studio? Atunci găsește în acest articol toate informațiile de care ai nevoie.

Peste 20.000 de dolari lunar

Care este venitul maxim pe care ți-ai dori să îl obții ca model videochat? La Luxury Studio, tu decizi cât câștigi, în funcție de orele petrecute în fața camerei, de dedicarea ta și de calitatea sesiunilor video oferite admiratorilor tăi.

Un lucru este cert – primești până la 70% din încasări. La categoria de încasări record, avem modele care obțin venituri de peste 20.000 de dolari pe lună.

Ești o persoană ambițioasă, orientată către performanță? Atunci te poți număra și tu printre modelele noastre de succes, care câștigă în fiecare lună sume impresionante și își asigură independența financiară, și viața de vis pe care și-o doresc.

City break și alte beneficii oferite la Luxury Studio

Nu ne limităm doar la veniturile mari pe care modelele le obțin din încasări. Ca atare, ne place să le surprindem cu premii și bonusuri atractive, prin care le recompensăm performanța. Printre acestea se află un city break pe care îl oferim lunar modelelor noastre de succes.

Tot ce trebuie să facă pentru a fi eligibile pentru un city break este să atingă un prag al încasărilor, care este realizabil. City break-ul este oferit în fiecare lună, în cele mai atractive destinații din Europa, în funcție de preferințele câștigătoarelor.

Venit garantat din prima lună

Tu poți seta obiective clare asupra veniturilor pe care vrei să le încasezi ca model de videochat. Știm cât de mult îți apreciezi independența financiară, motiv pentru care la Luxury Studio vei primi un venit garantat de 1.000 -1.500 de euro, chiar din prima lună.

Nu contează dacă ai mai lucrat sau nu ca model până acum. Acest venit minim îți este garantat în primele 3 luni, timp în care tu înveți și te dezvolți ca model.

Alte motive pentru a alege Luxury Studio

Dacă ești interesată de angajări videochat, Luxury Studio este studioul perfect pentru tine. Formăm modele de peste 16 ani, înțelegem provocările din acest domeniu și știm cum să ne adaptăm nevoilor tale.

De aceea, imediat ce ai semnat contractul cu studioul nostru, alegem pentru tine cele mai bune platforme de videochat. Îți suntem alături cu traineri dedicați și suportul tehnic de care ai nevoie, îți oferim echipamente performante și camere atent decorate, pentru a avea toate șansele de reușită.

Ești nerăbdătoare să obții și tu încasări record? Atunci contactează-ne și află mai multe despre ce presupune să lucrezi la Luxury. Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Angajări videochat

Încă mai ai rețineri, cauți sprijin sau vrei să excelezi în domeniu? Suntem gata să te susținem indiferent care e visul tău! La LuxuryStudio nu ne dorim să fim doar un studio de videochat, lucru pe care îl vei realiza încă de la interviu. Tot ce trebuie să faci este să aplici pe site și ne ocupăm noi de restul.