logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Cum poți câștiga un city break la Luxury Studio?

Te numeri printre persoanele care visează la o escapadă de  vis, dar încă nu ai locul de muncă care să îți permită să călătorești? Ei bine, noi ne-am gândit la toate pentru tine și te așteptăm în echipa Luxury Studio cu brațele deschise și un city break în orice destinație europeană preferi.

Știm că ți-am captat atenția și vrei să afli totul despre invitația noastră la călătorie. Descoperă mai departe condițiile de eligibilitate, care îți asigură un city break memorabil.

Cine se poate bucura de un city break oferit de Luxury Studio?

Totul începe cu participarea ta la un interviu, pentru a deveni model la Luxury Studio. Ne contactezi prin e-mail, telefon sau formularul de contact, stabilim împreună data unui interviu și îți povestim ce presupune să faci parte din echipa noastră.

Odată ce ai ales să ni te alături, îți prezentăm pragul încasărilor pe care să le atingi în fiecare lună, pentru a te bucura automat de un city break. Pragul este unul realizabil, în funcție de potențialul tău.

După ce l-ai depășit, mai ai un singur lucru de făcut: să te pregătești pentru o mini vacanță de neuitat. Alege orice destinație dorești din Europa și data plecării, iar noi ne ocupăm de restul.

Identificăm cele mai bune oferte pentru data aleasă de tine, ne spui care este cea potrivită și te pregătești de călătorie.

Fiind un studio videochat București care își premiază des modele, oferim câte un city break lunar pe toată durata anului 2024, acesta fiind doar unul dintre avantajele de a face parte din echipa Luxury Studio.

Idei pentru un city break de vis

Bucuria de a descoperi un nou oraș este de neegalat, iar destinațiile europene se numără în topul celor preferate de turiști. Iată câteva dintre recomandările noastre.

  • City break în Zagreb

Iubit pentru aerul medieval cu care își întâmpină vizitatorii, Zagreb abundă în atracții turistice ce așteaptă să fie explorate. Aici poți face un popas la poarta de piatră a Vechiului Oraș sau te poți bucura de spectacolele stradale de pe Strossmayer Promenade. Buticurile, cafenelele sau muzeele croate te vor cuceri de la prima vedere.  

  • City Break în Liverpool

Liverpool nu atrage doar fanii formației Beatles sau pasionații de fotbal, ci și persoanele care vor să descopere cel mai vechi Cartier Chinezesc al lumii. Orașul britanic este celebru, totodată,  pentru numeroasele cluburi, puburi, magazine și buticuri, ce îți vor întregi experiența de călătorie.

  • City Break în Paris

Parisul găzduiește atracții turistice unice, cu posibilități nelimitate de a petrece timpul. Bucură-te de croazieră pe Sena, vizitează muzeul Luvru sau admiră strălucirea turnului Eiffel noaptea.

Tot aici poți descoperi magia Disneyland Paris, cu oportunități unice de distracție.

  • City Break în Bologna

Fiecare clipă petrecută în Bologna poate fi o incursiune într-o lume de poveste, cu străduțe întortocheate, piețe cochete, palate romantice și numeroase localuri în care poți experimenta ospitalitatea italiană. Va fi imposibil să te plictisești în acest oraș cu un farmec aparte.

  • City Break în Utrecht

Deși poți fi tentată să vizitezi Amsterdam, o altă destinație interesantă din Olanda este Utrecht, Poți explora orașul printr-un tur cu vaporașul sau o plimbare cu bicicleta. Tot aici te poți bucura de evenimente muzicale, buticuri, restaurante și cluburi, ce atrag numeroși turiști în fiecare an.

  • City Break în Roma

Dacă încă nu ai vizitat Roma, este o destinație pe care nu o poți rata. Aici te așteaptă obiective turistice importante, precum Forumul Roman, Colosseumul sau Colina Palatina.

Roma nu este un oraș potrivit doar pentru o călătorie culturală, ci și pentru distracție, existând cluburi unde poți surprinde scena muzicii live sau numeroase restaurante, unde să savurezi gastronomia locală.Acestea sunt doar câteva dintre destinațiile europene pe care le poți explora cu un city break oferit de Luxury Studio, premiat ca cel mai bun studio videochat din România. Astfel, dacă vrei să faci primii pași în cariera de model cu planuri pentru un break de călătorie, contactează-ne! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem.