logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Să lucrezi ca model de videochat este mai mult decât un simplu job, ci o oportunitate de a-ți pune în valoare creativitatea și carisma, pentru a-ti construi propria poveste de succes. Lipsa de convenționalism din această industrie se remarcă chiar de la interviul de angajare, atunci când ai prima interacțiune cu un reprezentant al studioului.

La Luxury Studio vei observa căldura cu care te întâmpinăm, interviul fiind de fapt o discuție deschisă și informativă, care te inițiază în ceea ce presupune să fii un model. Aceasta este primul pas pe care tu îl parcurgi pentru o angajare videochat, fiind edificatoare cu privire la cât de potrivit este un astfel de job pentru tine.

Cum te pregătești pentru interviu?

Așa cum se procedează în cazul oricărui alt interviu de angajare, îți recomandăm să te documentezi despre angajator. Astfel, îți demonstrezi interesul pe care îl acorzi studioului și dorința de a i te alătura.

Gândește-te la câteva întrebări care îți pot fi adresate pe durata interviului, iar dacă îți este teamă că emoțiile te vor copleși, joacă un joc de rol cu o prietenă sau exersează în oglindă. Emoțiile sunt firești, iar aceste exerciții te ajută să îmbunătățești sentimentul de control și să te simți mult mai pregătită pe durata interviului.

Sinceritatea va fi cel mai de preț atu al tău, iar când vei observa transparența și onestitatea cu care ți se comunică, va fi imposibil să nu răspunzi în aceeași notă. Nu te îngrijora dacă nu ai experiență într-un studio videochat București. Noi căutăm modele care ne împărtășesc valorile, au o personalitate plăcută și adoră să converseze, fără să le fie teamă să se pună în valoare.

De aceea, te invităm să pășești încrezătoare în studioul nostru, indiferent de nivelul tău de  experiență. Dacă profesia de model ți se potrivește, ne vom bucura să îți fim alături la fiecare pas, pentru a-ți călăuzi transformarea într-un model de succes.

Atuurile  unui model de videochat

Nu stăpânești bine limba engleză? Utilizarea unui computer personal nu este punctul tău forte? Oricare ar fi îngrijorările tale, noi le spulberăm, întrucât echipa noastră de traineri dedicați Luxury Studio îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Imediat ce începi să colaborezi cu noi, vei urma un training, ce va pune bazele activității tale de model.

Suportul continuă și după începerea activității propriu-zise, pentru ca totul să se desfășoare perfect pentru tine și admiratorii tăi.

Prin urmare, motivația și perseverența sunt printre atuurile care îți pot aduce succesul ca model de videochat. Bineînțeles, creativitatea, carisma, seriozitatea, abilitățile de socializare și personalitatea sunt alte atuuri indispensabile, atunci când vrei să faci performanță în această industrie.

În cei peste 16 ani de activitate, în care am format mii de modele de videochat, am luat parte la multe visuri care s-au scris împreună cu noi. Continuăm și astăzi să ne mărim echipa cu modele care împărtășesc viziunea noastră, iar tu te poți număra printre acestea.

Contactează-ne pentru un interviu și află cum poți să fii #HappyAtLuxury! Suntem nerăbdători să te cunoaștem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *