logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Nu stim care sunt povestile pe care le-ai auzit despre modelele de videochat de lux, insa stim ca au fost si pozitive, dar si negative. Studio-urile de videochat din capitala au diverse reguli in ceea ce priveste conduita si programul unui model de videochat, iar unele merg pana la amenzi si sanctionari. Din fericire, Luxury Studio nu se afla in aceeasi sfera si nu adopta aceleasi “masuri”. Pentru noi este foarte importanta atmosfera prietenoasa, relaxata, in care atat modelele, cat si staff-ul se pot concentra in liniste pe lucrurile pe care le au de facut.
Daca vrei sa aflii cum este tratat un model de videochat de lux, citeste in continuare!

Ce ne povestesc modelele de videochat

In ultimul timp, din ce in ce mai multe modele de videochat de la alte studio-uri ne trec pragul in vederea unui interviu si a unei posibile colaborari. In cadrul interviurilor, modelele de ne povestesc despre experientele pe care le-au trait la unele dintre cele mai cunoscute studio-uri de videochat.

Ne povestesc despre faimoasa regula cu purtarea obligatorie a tocurilor pentru perioade de 10-12 ore, despre dietele alimentare si programele de exercitii impuse, dar si despre amenzile pentru cele mai mici intarzieri.

Nu stim cum sa reactionam la aceste informatii, insa ne bucuram ca au ales sa deschida noi colaborari cu Luxury Studio, unde lucrurile stau complet diferit. In plus, de acum in colo vor primi banii la timp de fiecare data.

Model de videochat de lux Luxury Studio

Cum e sa fii model de videochat de lux? Poate iti suna putin utopic, si este posibil sa te duca cu gandul la expresia “escorta de lux”. Desi cele doua notiuni par similare, ele nu fac parte din aceeasi categorie si nici nu ar putea fi mai diferite. Comparatia dintre cele doua este similara cu comparatia dintre mere si asparagus; le gasesti pe amandoua in supermarket, insa nu le pui niciodata pe aceeasi farfurie.

Un model de videochat de lux Luxury Studio se bucura de cele mai mari procente din domeniu, un venit garantat lunar, schimbare de look, operatii estetice, imprumut pentru masina, imprumut pentru nevoi personale si poze si video profesionale in locuri exclusiviste. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile unui model de videochat de lux in cadrul Studio-ului Luxury.

Suna-ne chiar acum la numarul de telefon 0751124276 si programeaza un interviu!

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *