logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Ce imagini iti vin in minte in momentul in care te gandesti la un studio de videochat de lux? Incaperi glamour decorate cu gust, staff prietenos si profesionist, o locatie linistita la care iti este usor sa ajungi si multe alte bonusuri, nu-i asa? Bineinteles, in tot acest decor minunat si conditii de lux iti este mult mai usor sa te relaxezi si sa fii tu insati. Daca ai mai lucrat in domeniul videochat-ului, stii ca acest lucru nu este doar un avantaj mental, ci duce si la incasari mult mai mari! Cine nu isi doreste sa aiba un mediu placut de munca, in special daca are cel mai bine platit job din Romania?

Luxury Studio, studio videochat de lux

Asa cum inspira si numele, Luxury Studio este un studio de videochat de lux din Bucuresti. Suntem foarte mandri de modelele noastre ambitioase care isi depasesc noi recorduri in fiecare perioada si ne asiguram ca le oferim tot support-ul de care au nevoie in fiecare zi!

Apropo de perioada, stii la ce se refera termenul? O perioada inseamna un interval de 2 saptamani. Modelele de videochat isi retrag „salariul”, asadar incasarile, de doua ori pe luna, adica o data pe perioada. Destul de diferit conceptul fata de ziua de salariu din data de 10 sau 15 dintr-o corporatie, nu-i asa? Mai mult decat atat, de fiecare data cand modelele isi retrag incasarile, acestea au cateva zerouri in plus fata de salariul normal dintr-un office din Pipera.
Banii castigati in cadrul unui studio de videochat de lux

Modelele de videochat castiga mii de euro. Stiai asta deja. Cu ce te ajuta deschiderea unei colaborari cu un studio de videochat de lux?
In primul rand, Luxury Studio ofera cele mai mari procente in functie de orele petrecute online, un contract legal de colaborare inregistrat la ANAF, sedinte photo-video profesionale in locatii exclusiviste, schimbare de look gratuita, confidentialitate completa si un program flexibil.

In al doi-lea rand, unele dintre cele mai mari avantaje pe care le poti avea alaturi de Luxury Studio sunt cele financiare. Astfel, Luxury Studio te poate ajuta cu un imprumut pentru nevoi personale, un venit garantat la inceput de drum, operatii estetice si bonus din recomandari.

Modelele din cadrul unui studio de videochat de lux

Din ce in ce mai multe candidate ne trec pragul pentru a discuta o posibila cariera in domeniul videochat-ului. Daca te gandesti si tu sa faci acelasi lucru, trebuie sa stii cateva lucruri din start! Primul criteriu de selectie este varsta: este obligatoriu sa ai 18 ani impliniti. De asemenea, este foarte important sa ai cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational si sa te preocupe aspectul tau fizic.
Suna acum la numarul de telefon 0751124276 si programeaza un intreviu!

Te asteptam in sectorul 2, aproape de metrou Piata Iancului, pe Str. Locotenent Ionescu Baican nr 53!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *