logo Luxury Studio
Romanian Cam Studio of the year

Exista foarte multe motive pentru care cineva alege sa devina model de videochat. Daca prietena ta a ales aceasta cariera, insa tie nu ti se pare o idee buna, sau nu ii intelegi rationamentul, ai ajuns in locul potrivit! Mai jos iti vom explica toate motivele pentru care prietena ta a ales sa devina model de videochat.

Salariile normale vs videochat

Un loc de munca traditional iti va aduce lunar intre 2500 si 3000 de lei (intr-o corporatie). Daca nu esti din Bucuresti, cel putin 1300 de lei vor fi cheltuiti pe chirie si facturi. Un calcul matematic simplu iti va dezvalui cati bani iti vor ramane dupa primele cheltuieli esentiale. Din suma ramasa, trebuie sa iti faci un buget pentru mancare, unul pentru produse de curatenie si un mic, mic buget pentru iesiri si alte lucruri pe care ti le doresti. Desi poate 3000 de lei pare o suma decenta, vei afla la sfarsitul lunii ca peste 80% din bani se duc pe lucruri esentiale si in fiecare luna trebuie sa prioritizezi acei 20%. Iti doresti o geanta noua sau un rucsac? Luna viitoare. Trebuie sa cumperi un cadou cuiva? Pui de-o parte luna asta pentru luna viitoare. Vin sarbatorile? Luna aceasta reduci din cheltuielile esentiale si pastrezi cateva sute de lei pentru luna viitoare.

Incasarile din videochat

Modelele de videochat incepatoare castiga in medie cateva mii de euro lunar. Vom lua drept exemplu suma de $3.000, adica 14,169 de lei, sau de 4 ori salariul din partea unei corporatii. Dupa cheltuielile esentiale, din incasarile din videochat iti vor ramane cel putin, CEL PUTIN 10.000 de lei. Poti spune adio bugetelor restrictive si te poti bucura de libertate! Iti poti permite mult mai multe lucruri si nu esti nevoita sa alegi intre o geanta noua sau un cadou mai scump pentru un prieten. Le poti avea pe amandoua oricand, datorita castigurile de la videochat.
Exemplul de mai sus este pentru modelele de videochat incepatoare, modelele de TOP castiga in jur de $20.000 lunar, adica 97,467 lei. Te las pe tine sa faci un calcul.

Alegerea prietenei tale

Poate prietena ta s-a saturat sa prioritizeze acei 20% ramasi din salariu si isi doreste mai mult pentru ea. Banii nu inseamna totul si nu aduc fericirea, dar cu siguranta o intretin, iar lipsa lor este resimtita. Videochat-ul este o solutie pentru oricine isi doreste o cariera solida si extrem de profitabila. Chiar daca nu o intelegi in totalitate, cu siguranta ai putea sa o sustii. Prietena ta, model de videochat, este o femeie puternica, ia decizii pentru sine si, nu in ultimul rand, castiga mult mai mult decat a castigat vreodata!
Programeaza si tu un interviu Luxury Studio si bucura-te de libertate financiara! 0751124276

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *